Nova Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi törenle açıldı

13 Temmuz 2024, Cumartesi 19:56
Son güncelleme: 20 Temmuz 2024, Cumartesi 21:24

     


Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmete başlayan Nova Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi düzenlenen törenle açıldı. Nova Çocuk Kurucu ortağı ve kurum Müdürü Deniz Şenli, “Nova Çocukları gittikleri yerde fark yaratan olsun amacıyla onlara eğitim vereceğiz” dedi.

 

 

 

 

Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde yeni hizmete başlayan Nova Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılış törenine, Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Rıdvan Eşin, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Genel Sekreteri Prof. Dr. Bertan Akyol, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

“FAİZE DEĞİL, EĞİTİME YATIRIM YAPTILAR”

ADÜ’de görevli Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu, Av. Sabri Güleç ve Eğitimci Deniz Şenli’nin kurucu ortağı oldukları Nova Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılış töreninde “Zor zamanlar böyle insanlar doğurur” diyerek sözlerine başlayan BBP MKYK Üyesi Rıdvan Eşin, “Malum olduğu üzere ülkenin en büyük gündemi ekonomi. Herkesin ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiği böyle bir dönemde yeni kahramanlara, elini taşın altına koyacak insanlara ihtiyacımız var. Tabii ki sıkıntıları en aza indirgeyecek ve bu konuda çalışma yapacak insanlara ihtiyacımız var. Onlardan bir tanesi de bu kurumun ortakları. Herkesin işletme açmaktan kaçtığı, faiz belasına bulaştığı, faize yapılan yatırımın karlı yatırım olduğunu düşündüğü dönemde bu kardeşlerimiz ellerini ve gövdelerini taşın altına koymuş ve bir yola çıkıyorlar. En önemlisi de istihdam oluşturmak için bir yola çıkıyorlar. Onlara canı gönülden kutluyorum ve bu eğitim kurumunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

Protokol üyeleri de hayırlı olsun temennilerinde bulunarak Nova Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılış kurdelesini kesti. Daha sonra da kurumun ortakları çalışanları ve çocuklar, hazırlanan pastayı hep birlikte kesti.

“ÇOCUKLARDA ERKEN YAŞ EĞİTİMİ ÇOK ÖNEMLİ”

Nova Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucu ortağı ve Kurum Müdür Deniz Şenli, “18 yıllık eğitimciyim ve özel sektörde bugüne kadar hizmet verdim. Artık kendi işimi kurmaya karar verdim, ortaklarım Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu ve Av. Sabri Güleç ile birlikte yeni bir eğitim yolculuğuna başladık. Ortaklarımın her ikisi de eğitime gönül veren insanlar. Bizim üçümüzü de birleştiren unsur da bu oldu. Okulumuz 300 metrekare alan üzerine kurulu, içerisinde de 9 ayrı atölyemiz var ve bu sayıyı daha da artırmaya çalışıyoruz. Bizim amacımız çocuklara yaşanmışlık sunmak, onlar için donatılmış alanlarda eğitim almalarını sağlamak. 3 yaş grubundan başlayarak haftada 8 saat, 12 saat ve 15 saat İngilizce programlarla başlıyoruz.

 

 

 

Bizi diğerlerinden farklı kılan ise, özel bir yetenek geliştirme programı hazırladık. Böylelikle çocukları doğrudan yeteneklerini sunma imkanı sunuyoruz. Bu da çocukların eğilimleri ve yeteneklerini ölçüp, hangi alana eğilimi varsa o alana yönlendireceğiz. Örneğin bir çocuk 3 saat resim kursu alırken, diğer çocuk müzikten 3 saat eğitim alacak. Çünkü çocuklarda erken yaş eğitimi çok önemli. Aynı zamanda çocuklarımızın buradan okula hazır vaziyette gitmelerini istiyoruz. Yani Nova Çocukları gittikleri yerde fark yaratan olsun amacıyla onlara eğitim vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Açılış töreninde çocuklar palyaçolar eşiğinde eğlenirken, davetlilerde bir arada olmanın mutluğunu yaşadı. Davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler