Muhtar Cesaretli'den anlamlı kampanya

27 Ağustos 2024, Salı 22:49

     


Aydın’ın Efeler ilçesi Efeler Mahallesi Muhtarı Elif Cesaretli, eğitim sezonunun başlamasına kısa bir süre kala anlamlı bir sosyal sorumluluk kampanyası başlattı.

2024 yılı muhtarlık seçimlerinde göreve başlayan Cesaretli, eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla eski okul formalarını ve diğer ihtiyaçları toplamak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için harekete geçti.

“EĞİTİM İÇİN EL ELE” KAMPANYASI

Muhtar Elif Cesaretli, daha önce mezun olmuş öğrencilerden temiz ve kullanılabilir durumda olan okul formalarını, muhtarlık binasında toplamaya başladı. Cesaretli, hayırseverlerden sadece okul kıyafeti değil, ayakkabı, çanta ve tekerlekli sandalye gibi malzemeleri de alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti. Muhtar Elif Cesaretli, bu kampanya ile maddi imkânları sınırlı ailelere destek olmayı ve çocukların eğitim hayatlarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Cesaretli, başlattığı kampanyayı sosyal medya hesaplarından da duyurdu. Kampanyanın duyurusu, mahalle sakinleri ve hayırseverlerden büyük ilgi gördü. Muhtar Cesaretli, bağış yapmak isteyen vatandaşları muhtarlık binasına davet ederek, topladığı her malzemenin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacağını söyledi.







 
Son Eklenen Haberler