SON DAKİKA

ADÜ’de Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

28 Ekim 2020, Çarşamba 15:50

     


Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Aydın İktisat Fakültesi 2020-2021 Akademik Kurul Toplantısı, Atatürk Kongre Merkezi Meandros Salonu’nda gerçekleşti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol ve Prof. Dr. Cumali Öksüz, Aydın İktisat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Fakülte Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hamza Kahriman, Dr. Öğr. Üyesi Şahin Bulut ve akademik personel katıldı.

Programın açılışında konuşan Aydın İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı; akademik ve idari personel hareketliliği, öğrenci sayıları, akademik personelin çalışmaları, yeni binanın fiziki durumu hakkında bilgi verdi.

Yeni akademik yılın hayırlı olmasını temenni eden ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir, pandemi sürecini en başarılı şekilde geçiren ülkelerden biri olduğumuzu belirterek bu konudaki hassasiyeti dile getirdi. Üniversitelerinin hızla büyüdüğünü projeleri ile marka olma yolunda ilerlediğini ifade eden Aldemir, akademik seferberliğin devam ettiğini belirterek; “Üniversitemizi daha iyi yerlere getirmek için bu seferberliğin devam etmesi lazım. Projelerimiz, ürettiğimiz marka değeri ve geleceğe hazırladığımız öğrencilerimiz medeniyetimizin en büyük lokomotifi olacak. Yeni akademik yılımız hayırlara vesile olsun” dedi.

Akademik Kurul Toplantısı, akademik personelin öneri ve görüşleriyle sona erdi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler