Aydın'da emekli vatandaşın tepkisi: Ülkenin halini sorun!

8 Temmuz 2024, Pazartesi 20:56

     


Aydın'da yaşayan emekli vatandaş Nazif Kılıç, mevcut ekonomik duruma ve hükümet politikalarına sert eleştirilerde bulundu. Emekli maaşlarının yetersizliğinden ve ülkedeki yabancı göçmen sayısından şikayet eden Kılıç, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Bana ülkenin halini sorun. Maliye Bakanı’na 49.000 TL maaş, emekliye 10.000 TL. Bunlar beceremiyorsa Amerika’ya gitsinler zaten yerleri var. Ben istemiyorum. Suriyelisi doldu, Afganlısı doldu, Pakistanlısı doldu. 15 milyon göçmen var. Ben emekliyim, çalışıyorum. Emekli aylığı ile geçinemiyoruz. Bizim paralarımız yabancılara gidiyor, artı cemaatlere, tarikatlara gidiyor. Tarikat kim? Türküm, Türk toprağında yabancı istemiyorum."

Nazif Kılıç, mevcut ekonomik koşulların emekliler için yaşamı zorlaştırdığını belirtti ve hükümetin maaş politikalarını eleştirdi. Kılıç, emekli aylıkları ile geçinemediklerini ve ek iş yaparak ayakta durmaya çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca, ülkedeki yabancı göçmen sayısının artmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, kaynakların daha çok Türk vatandaşlarına ayrılması gerektiğini savundu.


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler