SON DAKİKA

Priene AVM yaz sezonundan memnun

15 Temmuz 2019, Pazartesi 15:45

     


Söke'de bulunan Priene Alışveriş Merkezi'nde yaz hareketliliği yaşanıyor. Priene AVM Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın, turizm bölgelerindeki hareketliliğin kendilerine de olumlu yansıdığını açıkladı.

Söke - Bodrum Karayolu'nda bulunan, Aydın ve Söke'nin önemli ticaret alanlarından biri olan Priene AVM, bu yaz sezonu geçen yıllara oranla daha hareketli. 26 işletmenin bulunduğu Priene AVM, her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

Yaz sezonunu değerlendiren Priene AVM Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın, "Burası birçok önemli markanın bulunduğu Türkiye'nin ilk AVM'si. Bu yaz sezonu geçen yıllara göre daha iyi başladı. Turizm bölgelerindeki hareketlilik bize de yansıdı. Yabancı turistlerin ziyareti de çoğaldı. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilden vatandaşlarımız yolculukları sırasında alışveriş merkezimize uğruyor. Üzerinde bulunduğumuz Söke - Bodrum karayolu Türkiye'nin en kıymetli yollarından biri. Ne yazık ki bu yolun kıymetini Sökeliler ve Aydınlılar bilmiyor. Bodrum'a giden çok sayıda ünlü buraya uğramadan geçmiyor. İnşallah bu yıl sonunda İstanbul ile İzmir arasının 3,5 saate düşmesiyle otoyoldan sonraki ilk transit durulacak alışveriş merkezi olacağız" dedi.

Başkan Akalın, 26 işyerinin bulunduğu Priene AVM'de 800'e yakın kişinin çalıştığını, yetkililer tarafından bu yerli alışveriş merkezinin öneminin bilinmesi gerektiğini vurguladı. (SALİH ERGUN) 







 
Son Eklenen Haberler