Marjinal Virajcılar Köfteci Bülent’te buluştu
1 Ağustos 2021, Pazar 16:36| Tweet | ||
|
||
Aydın’da motosiklet tutkunlarının oluşturduğu Marjinal Virajcılar, Türkiye’nin farklı illerinden gelen yaklaşık 250 motosikletçiyi, Çine’de hizmet veren Köfteci Bülent Salcı’nın Yeri’nde buluşturdu.
Marjinal Virajcılar Grubu’nun daveti ile Aydın-Muğla Karayolu’nda hizmet veren Köfteci Bülent Salcı’nın Yeri’nde buluşan motosiklet tutkunları, hep birlikte bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Gruba yeni katılanların birbirleriyle tanıştığı, sohbet eşliğinde Çine Köftesi yiyen motosikletçiler, yaklaşık 3 saat bir arada olmanın tadını çıkarttı.
“ÇİNE KÖFTEMİZİ TANITMIŞ OLDUK”
Motosiklet tutkunlarını ağırlayan işletme sahibi Bülent Salcı, “Bugün çok güzel bir etkinlik oldu. Motorcu arkadaşları bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu etkinliği her yıl ev sahipliği yapıyoruz. Bu yıl 150 kişi civarı diye bilgi verilmişti ama 280 kişi katıldı. Bu vesileyle biz de Çine Köftemizi tanıtmış olduk. Onları en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık” dedi.
“MARJİNAL VİRAJCILARIN AMACI DA BUDUR”
Marjinal Virajcılar grubu yöneticilerin Yurdakul Cengizoğlu, 2000’li yıllardan buyana motor kullandıklarını ve 2015 yılında kurdukları grup ile ülke genelinde motor severleri her yıl düzenli olarak buluşturduklarını belirterek, “Sefer Yığın arkadaşım ile birlikte bu grubu oluşturduk ve o günden beri her yıl etkinlikler düzenliyoruz. Amacımız tanışıp kaynaşmak ve bir araya gelebilmek. Marjinal Virajcıların amacı da budur. Böylelikle karşılık bilgi alışverişinde bulunuyoruz, arkadaşları yeni arkadaşlarla tanışmalarına vesile oluyoruz. Aynı zamanda sürüş eğitimleri de düzenliyoruz. Bugün burada İzmir, Isparta, Antalya başta olmak üzere Aydın’ın ilçelerinden gelen arkadaşlarımız ile buluştuk. Biz sosyal medya hesaplarımızdan davetimizi yaptık, işi olmayan katılmak isteyen herkes burada şuan. Ancak bu etkinliğimize Manavgat ve Marmaris’ten gelecek olan arkadaşlarımız, yaşanan yangınlar nedeniyle katılamadı” ifadelerini kullandı.
“İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE FELAKETLER YAŞANMAZ”
Marjınal Virajcılar Grubu yöneticilerinden Sefer Yığın da, “Bizi seven motosiklet tutkunlarının bir arada olması için böyle bir etkinlik düzenledik. Sağolsunlar bizi kırmadı arkadaşlarımız bugün bu etkinliğimize katıldı. Onlar adına ve bölgelerine ulaştırmak için katılan arkadaşlar arasında bağış topluyoruz. Bu bağışları kendilerine ileteceğiz. İnşallah bir nebze destek oluruz, inşallah bir daha böyle felaketler yaşanmaz” diye konuştu.
Etkinlik, Marjinal Virajcılar tarafından temin edilen motosiklet ekipmanlarının çekiliş ile talihlilere teslimi ile son buldu (ERDAL AYDIN)

Artan gıda zehirlenmelerinin ardından Aydınlılara sokak lezzetleri konusundaki güvenlerini

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısının ilk oturumu gerçekleşti. Aydın

Aydın’ın Efeler ilçesinde Klinik Psikolog Hatice Özçelik

Aydın’ın Çine ilçesinde Saliha Duran ile Bahadır Kara, düzenlenen

Aydın’da siyasetin ve yargının sıcak başlıkları “Gündem Özel”de

Aydın’da bir vatandaş, kendini Türk Telekom çalışanı olarak tanıtan

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde düzenlenen fide

Türkiye’de hemen her gün bir kadın cinayeti haberi geliyor. Artan

Aydın’da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında kent genelinde

Aydın’ın Efeler ilçesinde oto tamir ve bakım servisi işletmeciliği yapan

Aydın’da okulların ara tatile girmesiyle birlikte öğrenciler, hem dinlenmek

E-ticaret her geçen gün büyüyor, ama vatandaşların güven

Bazı vatandaşlar, aileleri ve arkadaşlarından aldıkları destekle stresle başa çıktıklarını

Aydın’da kamu sendikacılığının öncü isimlerinden biri olan Türk

Forum Aydın AVM’nin katkılarıyla hazırlanan Uzmanına Sor programında bu hafta

Aydın’da aylar süren heyecan sona erdi. Zoroğlu Alışveriş Merkezi’nin

Aydın’da kaldırım işgalleri her geçen gün artarken vatandaşlar,

Aydın’da 18 Yaş Sorusu Duygulandırdı! “O YAŞA GELMEK SERVETE MAL OLSA

Aydın sokaklarında kimine göre hayal, kimine göre acı bir gerçek.

Aydın sokaklarında “Bir günlüğüne bir şeyi yasaklama hakkınız

Aydın Valisi Yakup Canbolat, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Aydın Şehir Hastanesi’ni

Aydın’da mikrofon uzattığımız vatandaşlar, sosyal medyanın insanlar üzerindeki

TMOBB Jeoloji Mühendisleri Aydın İl Temsilcisi Salih Kaymak, “Şu anda Aydın

Aydın’da havaların serinlemesiyle birlikte pazarlarda turşuluk sebze telaşı

Kış kapıya dayandı. Havalar yavaş yavaş soğumaya başlarken, Aydınlı vatandaşlara kış

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Mustafa Mutlu Yılmaz, 30 yılı aşkın

Nazilli Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Hüdai Tosun, ilçede

tvDEN'de Forum Aydın AVM’nin katkılarıyla hazırlanan Uzmanına Sor programı,

Hukukçu-sosyolog Zekai Savaşlar, tvDEN ekranlarında yayınlanan Kuş Bakışı programında

Aydın sokaklarında mikrofon uzattık, “Sizi en çok rahatsız eden şey nedir?”

Ekim ayının son günlerinde Aydın’ın Kuşadası ilçesi, farklı ülkelerden

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 55 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan Kazım Kahyaoğlu,

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bu hafta kurulan semt pazarında hem pazarcılar

Aydın’da Salı Pazarı, sadece taze gıda ürünleriyle değil, uygun fiyatlı











