SON DAKİKA

Öldürülen Eymen Aydın'da korumaya alınmış

3 Eylül 2019, Salı 12:31

     


İzmir'in Buca ilçesinde, ellerini ve ayaklarını bağladıkları 5 yaşındaki Eymen Sadık D.'yi döverek öldürdükten sonra cesedini, kullanılmayan tandırın içerisine gizlemekle suçlanan anne Mine D. (25), erkek arkadaşı Serkan E. (37) ile kardeşi Erkan E. (29), polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞKENCENİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İzmir'in Buca ilçesinde, dövülerek, öldürülen Eymen Sadık D.'ye annesi Mine D. ve onun erkek arkadaşı Serkan E.'nin yaptığı işkencenin görüntüleri ortaya çıktı. Video ile fotoğraflarda, Eymen'in vücudunun çeşitli yerlerinde dayak ve işkenceden kaynaklandığı belirtilen morluklar olduğu görüldü. Bunun yanı sıra Eymen'in, annesinin iyi bakamadığı gerekçesiyle daha önce Aydın Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nce alınıp, çocuk bakımevine yerleştirildiği, daha sonra Mine D.'nin talebi üzerine geri verildiği öğrenildi. Yakınları, anne Mine D.'nin, kendilerine bir de kızının olduğunu, onu da evlatlık verdiğini anlattığını öne sürdü.

Öte yandan polisin, Mine D. ve erkek arkadaşı Serkan E.'ye ait sosyal medya hesaplarında cinsel içerikli görüntüler tespit ettiği de öğrenildi. (DHA) 







 
Son Eklenen Haberler