Takdir belgesi ve sünnet davetiyesini getirenlere özel kampanya

5 Haziran 2024, Çarşamba 14:42

     


Aydın’ın Çine ilçesinde hizmet veren Güler Bisiklet firması, karne hediyesi olarak takdir belgesini ve sünnet davetiyesini getiren çocuklara özel hediye ve kampanya başlattı.

Çine’de yarım asırdır hizmet veren Güler Bisiklet, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalması ve sağlıklı nesiller yetişmesi amacıyla yeni bir farkındalık kampanyası başlattı. İşletme sahibi Halit Güler, obezitenin önlenmesi gerektiğini vurgularken, devletin 16 yaşındaki çocuklara motosiklet ehliyeti verilmesi yönündeki kararın yanlış olduğunu vurguladı.

“ARTIK GÜNÜMÜZDE BİSİKLET KULLANMA YAŞI 12-13 SEVİYELERİNE DÜŞMÜŞ DURUMDA”

Artık bisiklet kullanımının gün geçtikçe azaldığını dikkat çeken Halit Güler, “Günümüz gençliğimizin bisiklete olan eğilimi ve sevdası azalmış durumda. Gençlerimizin, 16 yaşında ehliyet verilme imkanı sağlandıktan sonra bisiklet tutkusu azaldı. Artık günümüzde bisiklet kullanma yaşı 12-13 seviyelerine düşmüş durumda. Bizler artık sadece 12-13 yaş civarı çocuklara ve ailelerine bisiklet satabiliyoruz. Fakat 16-17 yaşındaki gençlerimiz bisiklet değil, artık motosiklet tercih ediyor. Bu nedenle bisiklet sektörü adeta can çekişiyor ve toplumunda kanayan bir yarası haline geldi” dedi.

“BU SIKINTIYI BERABER YAŞIYORUZ”

Devletin öğrencilere yönelik bisiklet kullanımına özendirici girişimlerde bulunması gerektiğini vurgulayan Güler, “Okullarda gençlerimize bisiklet kullanımını biraz daha özendirmemiz gerekiyor. Bu hükümetimizin sayesinde olacak. Mesela bisiklet kullanan gençlerimize periyodik olarak haftalık diyelim 10 saat bisiklet bindiğini ispatlayan bir okul öğrencisine, devletimiz bir para verebilir, bindiği saat kadar. O da öğrencinin okul eğitim eğitimine katkı olur hem de çocuğun kötü alışkanlıklardan uzak durmasına vesile olmuş olur. Aynı zamanda ekonomimize katkısı olur ve bisiklet sektörü ayakta kalır. Şuanda gerçekten bisiklet üreten firmalar sıkıntı yaşıyor, biz satıcılar olarak pazarlamacılar olarak da bu sıkıntıyı beraber yaşıyoruz” diye konuştu.

“ÖZEL HEDİYELERİMİZ VE İNDİRİMLERİMİZ VAR”

Güler Bisiklet olarak uzun yıllardır bisiklet kullanımını özendirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla çeşitli etkinlikler de düzenlediklerini söyleyen Halit Güler, “Güler Bisiklet olarak yıllardır bizim faaliyetlerimiz hiç bitmiyor. Gençlerimize bisiklet binmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. ‘Bisikleti seç harekete Geç!’, ‘Sigarayı söndür, ciğerleri güldür’ gibi çeşitli sloganımızı da her platformdan yaymaya çalışıyoruz. Şimdi de yine sağlıklı bir toplum yetişmesi ve çocuklarımızın bisiklete olan ilgisinin artması amacıyla yeni bir kampanya başlattık. Sünnet davetiyesini getiren çocuklarımıza ve karnesi takdirle gelen çocuklarımıza özel hediyelerimiz ve indirimlerimiz var. Hepsini de Güler Bisiklete bekleriz” ifadelerini kullandı. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler