Aydınlılar güne korkunç manzarayla başladı

7 Haziran 2024, Cuma 23:28

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde güne başlayan vatandaşlar, korkunç manzarayla karşılaştı. Çok sayıda kedi öldüğünü fark eden vatandaşlar, yetkililerden bu vahşeti yapanların bulunmasını istedi.

 

Efeler Adnan Menderes Bulvarı’nın Yeni Dörtyol kısmından başlayıp bulvarın her iki kısmında onlarca kedi ölü olarak bulundu. Kurtuluş Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi’nin ara sokaklarında da ölmüş kedilerin olduğunu ifade eden vatandaşlar, bu katliamı yapanların bulunmasını istedi.

 

 

 

“KAMERA KAYITLARI KAYBOLMADAN BULUNMASINI VE CEZALANDIRMALARINI İSTİYORUM”

Sabah saatlerinde Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan ofisine giderken korkunç manzarayla karşılaştığını belirten Avukat Zeynep Aydınoğlu, “Sabah büroma gelirken Bulvar üzerinde bir kedi gördüm, uyuyor sandım ama ölmüş olduğunu fark ettim. Daha sonra kendi sokağımıza girdiğinde bir tane daha ölü kedi gördüm ve baktığımda o da ölüydü. Başkalarından duyduğuma göre bulvarın Yeni Dörtyol kısmında da ölü kediler olduğunu duydum. Büyük bir ihtimalle dün gece bir katliamla zehirlendiler. Buradan tüm yetkililere sesleniyorum, bu canlara kıyan kim varsa kamera kayıtları kaybolmadan bulunmasını ve cezalandırmalarını istiyorum” dedi.

 

 

“BAZILARI DA BÖYLE KATLİAMLAR YAPMA CESARETİ VE HAKKI KENDİNDE GÖRÜYOR”

Yine aynı şekilde sabah saatlerinde iş yerine giderken ölmüş kedilerle karşılaştığını belirten İlker Bayram, “Bu sabah görüldüğü gibi kedi cesetleri ile karşılaştık ve zehirlendiklerini düşünüyoruz. Yetkililere bilgilerini verdik, zehirlenip zehirlenmediklerini incelenmesini istedik. Bu doğa bir bütündür, hayvanlarla insanların beraberce bir arada sağlık ve barış içerisinde yaşamaya hakkı var. Yetkililerin bu konularda özellikle hayvanlarla ilgili açıklama yaparken biraz daha dikkatli olmasını biraz daha özenli olmalarını talep ediyoruz. Çünkü onların yaptığı bir açıklama, vatandaşlarda farklı tepkilere yol açabiliyor. Bazı insanlar da böyle katliamlar yapmaya cesareti ve hakkı kendinde görüyor. Biz bu olayın peşindeyiz, her yere haber verdik. Savcılığa da başvuru yapıldı. Bunun sorumlularının bulunup en ağır cezayı alması için gerekli her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Bazı hayvansever vatandaşlar da öldürüldüğü iddia edilen kedilerin başında gözyaşı dökerken, bu vahşeti gerçekleşetirenlerin tespit edilmesini istedi. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler