SON DAKİKA

Milli Eğitim Bakanlığı Danışmanları ADÜ’yü ziyaret etti

7 Aralık 2019, Cumartesi 15:43

     


Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Danışmanı aynı zamanda Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adem Çilek ile MEB Danışmanları Turgay Öntaş, Dr. Okan Çoban ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Müdür Yardımcısı Sabri Acar, Şube Müdürü Murat Demirci de hazır bulundu.

Üniversitenin, bir şehrin eğitimi, sosyal ve kültürel yapısı noktasında lokomotif bir görevi olduğunu belirten Bakanlık Danışmanları, bu anlamda Üniversitemizin kentle bütünleşmeye dayalı çalışmalarını önemseyerek yakından takip ettiklerini ifade ettiler.

Eğitimin sadece bilgi aktarımı olmayıp, bütüncül bir anlayışla insan yetiştirme sanatı olduğunu ifade eden Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Osman Selçuk Aldemir, “Her insanın farklı olduğu düşüncesinden hareketle bu eğitim metodunu benimseyen Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin kadroları, özgün ve yaratıcı, özgür ve bağımsız, özgüven sahibi, girişimci, ahlaklı, sorumluluk bilinci yüksek insan yetiştirmeyi öncelik olarak görmektedir” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler