Gazim Ambulans Aydınlıların yardımına koşuyor

8 Haziran 2024, Cumartesi 06:57
Son güncelleme: 9 Haziran 2024, Pazar 23:07

     


Aydın’ın Efeler ilçesiden yaklaşık 12 yıldır hizmet veren Gazim Medikal, şimdilerde Gazim Ambulans hizmetiyle de Aydınlıların yardımına koşuyor.

Gazim Medikal yöneticisi Ufuk Beyret, 2012 yılından bu yana Gazim Medikal’de hizmet verdiğini söyleyerek Gazim Medikal’in başarı hikayesini anlattı.

 

 

 

Beyret, “Gazi Medikal ilk kurulduğu günlerde şahıs firması olarak kurulmuştu. İlk olarak Gençlik Caddesi’ndeki yerimizde başlamıştık. O dönemde küçük bir firma olarak başlangıç sürecimiz vardı. Yaklaşık 12 yılı aşkın süredir bu medikal sektöründe devam etmekteyiz. Gazi Medikal olarak kendi branşımız uyku apnesi ve solunum cihazları üzerine devam etmekte, bu konuyla alakalı kendimizi branşlaştırdık. Kendi bünyemizde uyku teknikerimiz var. Bunlarla ilgili hastalara tedavi anlamında satışını bulunduğumuz cihazların hizmet noktasında TSE onaylı teknik servisimiz var ve hastalarımızın her türlü sorununda, tedavisini anlamında her zaman yanında bulunmaktayız. Bunla ilgili 2012’den bu yana geldiğimizde kendimize her anlamda yenilikler katarak devam etmekteydik.

 

 

Sadece uyku apnesi ve solunum cihazlarında kalmadık, teknik servisle sınırlandırmadık. Diğer aklınıza gelen her türlü medikal malzeme anlamında bölgenin en büyüğü olma konusunda devam ettik ve bu konuda da her türlü medikal malzeme anlamında satışını gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda da bunların kiralama işlemleri ile devam etmekteyiz. Bu konuda hizmetimiz anlamında farklı bölümlerde, branşlarda örnek veriyorum genel cerrahi olsun kulak burun boğaz olsun gibi yerlerde kendimize ait dünya markaları ile çalışıyoruz. Bu ürünlerin sadece satışını değil kendi kadromuzda hemşire ve sağlık ekibi bulundurarak bu ürünlerin hastalara uygun görülen yerlerde eğitimi konusunda da hastalarımıza her türlü hizmeti veriyoruz. Artık hastalarımızın bunlarla ilgili büyük şehirlere gitme zorunluluğu kalmıyor, Aydın ilinde bütün ilçelerde ayrı olmak üzere her türlü hizmeti vererek hastalarımızın bütün sorularına çözüm bulmaya devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

Medikale dair her ürünün bulunduğu Gazim Medikal’de aynı zamanda Gazim ambulans olarak hizmette veriliyor.

Gazim ambulans olarak verdikleri hizmetleri anlatan Ufuk Beyret, “Sağlık ekibimiz dışarıda var. 2024 yılı Ocak ayı itibari ile de ambulans firmamızı kurmuş bulunmaktayız. Gazim ambulans olarak da Aydın ili ve ilçelerinde ve Türkiye’ye her türlü hasta lekeli organizasyonlarda Gazima mbulans olarak hizmetteyiz. Kendi bünyemizde 2024’e geldiğimizde Acil Yardım Ambulansı ve Mavi Şerit dediğimiz hasta nakil ambulansıyla hizmet vermekteyiz. 2012 yılında şahıs firması olarak geldiğimiz noktadan bugüne kadar şu anda Gazim Medikal anonim şirketi olarak devam etmekte ve kendi bünyesine her geçen gün bir tane daha şirket katmaktayız.

 

Şuan da Gazim Medikal Anonim Şirketinin altında yaklaşık üç tane daha ayrı şirketler bulunmakta. Bunlardan bir tanesi de Gazim ambulans olarak hizmet vermektedir. Aydın ili ve ilçelerinde bu bölgede tek istasyonu olan tek ambulans merkezi olan tek firmayız. Bugüne kadar yapılmayan her şeyi ilk kez olarak biz yapmaktayız ve bundan sonraki etapta hastalarımızın evine kadar giderek de hasta bakımıyla alakalı, evde bakımla alakalı bu süreci devam ettirmekteyiz. Sadece medikal anlamda satış değil hizmet noktasında bu konularda da her geçen gün bünyemize yeni firmalar katarak yeni sağlık ekibi katarak devam etmekteyiz”

 

 

Sattıkları cihazların arızalarıyla da ilgilendiklerini söyleyen Ufuk Beyret, “Gazim Medikal olarak satmış olduğu cihazların yanı sıra TSE onaylı teknik hizmet servisimiz var. Hastalarımız biz 2012 yılı öncesinde cihazları arızalandığında bunlarla ilgili çözüm bulamıyorlardı. Bunlarla ilgili en yakın komşu illerimizde büyükşehir olarak İzmir veya daha yakınımızda Denizli veya İstanbul’a kargo yoluyla gidiyor geliyordu. Bu süre zarfında hastalarımız cihazları tamir edilene kadar veya çözüm üretilene kadar hastasını hastaneye kaldırmak zorunda kalıyordu.

 

 

Hasta ve hasta yakını için çok zor bir durumdu. Ama 2012 yılından sonrasında Gazim Medikal kurulduğu andan itibaren kendi satmış olduğu cihazların yanı sıra diğer firmalara satmış olduğu veya şu anda halihazırda solunum cihazı veya uyku apnesi veya buna benzer cihaz kullanan hastaların hepsine çözüm üretmekte. Bunlarla ilgili mobil teknik servis aracımızla her noktaya gitmekteyiz. Hastaların evine kadar ulaşmaktayız. Yürüyemeyen hastalara veya yatağa bağımlı hastalarımıza özellikle hastaların evinde ücretsiz bakım ve gerektiğinde tamir işlemlerinde hastalara kadar gidip devam ettirebiliyoruz” dedi.

Ulaşım olarak çok basit bir konumda bulunduklarını anlatan Beyret, “Gazim Medikal olarak kullanmış olduğumuz numaralardan 24 saatte bize rahatça ulaşabilirler. Aynı zamanda fiziki olarak iş yerimize de Kadın Doğum Çocuk Hastanesi’nin karşısında yeni yapılan SGK binası ile karşılıklı olarak iş yerimiz var. Oradan direk bizlere ulaşabilirler. Gazimambulansa da çağrı merkezimizden 24 saat ile aynı şekilde ulaşarak hizmetlerimize rahatlıkla ulaşabilirler” diye konuştu. 

 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler