Efeler Belediyesi 40 yıllık sorunu çözdü.

12 Nisan 2021, Pazartesi 16:18

     


Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Yağcılar Mahallesi sakinlerinin talebini yerine getirerek, 40 yılı aşkın bir süredir yapılmayan mahalle içindeki kadastral yolu açtı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!)

Efeler Belediyesi, mahallelerdeki yol sorunlarını çözmeye devam ediyor. İhtiyaç duyulan yollarda yenileme çalışmalarını sürdüren Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, görev ve sorumluluk alanındaki bölgelerde gerçekleştirdiği yeni yol yapımı çalışmalarıyla vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor.

Ulaşımın kolay sağlanması için çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları, Yağcılar Mahallesi’nde Bin metrekarelik yeni yol açımı gerçekleştirdi.

“EŞEKLERLE GEÇTİĞİMİZ YOLDAN ARAÇLARIMIZLA GEÇECEĞİZ”

Yıllardır açılmayan yolun Başkan Atay sayesinde yapıldığını belirten Yağcılar Mahalle Muhtarı Veli Atanır, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına kolaylıklar dileyerek şöyle konuştu:

“Yıllardır yapılmayan yollarımızı Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay yaptı. Bugüne kadar eşeklerle geçtiğimiz patika yoldan başkanımız sayesinde artık araçlarımızla geçebileceğiz. Başkanımızdan Allah razı olsun.”

“1977’DEN BERİ PATİKAYDI BAŞKAN ATAY İLE YOL OLDU”

Yol açımı yapılan mevkide evleri bulunan Yağcılar Mahallesi sakinleri ise şunları söyledi:

“1977-1978 yıllarında köyümüze yol geldiği halde bizim evlerimiz mahrumiyet bölgesinde kalmıştı. O yıllardan beri patika olan ve 40 yılı aşkın bir zamandır açılmayan yolumuzu Başkanımız Mehmet Fatih Atay yaptı. Daha önce eşyalarımızı eşeklerle taşıyorduk, şimdi arabalarımızla taşıyacağız. Başkanımız yüzümüzü güldürdü. Efeler Belediye Başkanımıza ve tüm Efeler Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederiz.” (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler