SON DAKİKA

Uzaktan eğitime yakından destek

13 Eylül 2020, Pazar 12:00

     


AK Parti İncirliova Belediye Meclis Üyesi Hatice İrik, pandemi nedeniyle uzaktan eğitim gören, ancak tablet ve bilgisayarı olmayan öğrenciler için sosyal medya hesabından kampanya başlattı. İrik’in kampanyası büyük beğeni kazandı.

Pandemi sürecinden en çok okul çağındaki gençler olduğunu belirten İrik, sosyal medyadan başlattığı kampanyayla ilgili yaptığı çağrıda, “Herkesin mağdur olduğu bu pandemi ortamında en çok mağdur olanların okuma çağındaki gençlerin olduğunu gördük. Ülkemizde yaklaşık 20 milyon öğrenci var ve ne yazık ki bu öğrencilerin 2 milyon kadarında ne bilgisayar nede tablet var 2 milyon öğrencinin 1 yılının gitmesi Türkiye’nin 2 milyon yılının gitmesi demek ve 2023 hedeflerimiz doğrultusunda böyle bir lüksümüz yok. Biz de ne yapabiliriz aşamasında bu öğrencilere tablet desteğinde bulunmaya ve #bendevarım kampanyasını başlatmaya karar verdik. Umarım ki sizlerde değerli desteklerinizi esirgemesezsiniz” dedi.

İLK TABLETİ KENDİSİ VERDİ

AK Parti İncirliova Belediye Meclis Üyesi Hatice İrik, başlattığı kampanya kapsamında ilk tableti, Ganime isimli bir kız öğrenciye kendisi verdi ve AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’e seslenerek, “Sen de var mısın?” dedi. İrik’in başlattığı kampanya büyük beğeni kazanırken, destek görüp görmeyeceği merak ediliyor. (HAZAL BAYIK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler