Aydın’da alanında tek ‘Olgahan Kimya’
15 Mayıs 2024, Çarşamba 23:42| Tweet | ||
|
||
Aydın’da alanında tek olan Olgahan Kimya yurt dışına açılmayı hedefliyor.
Yaşamın var olduğu her alanda temizlik ürünleri ile Aydın’dan Türkiye’ye hizmet veren Olgahan Kimya satış yelpazesini genişleterek dünya ya açılmayı hedefliyor.

Gıdadan sonra en hızlı tüketilen sektörün temizlik sektörü olduğunu ifade eden firma sahibi Yasin Akın (37) , ev, ofis, klinik dahil bir çok alana hizmet verdiklerini ifade etti. Kendi ürettikleri ürünlerinin yanı sıra geçen sene İzmir’de bulunana Linda banyo ürünlerini de bünyesine katarak büyümeye devam ettiklerini ifade den Akın, “Olgahan Kimya bünyesinde temizlik malzemesi ve ekipmanları bölümünde tüm ihtiyaçları giderebileceğimiz ürün kapımız mevcuttur. Bunlara elektronik makinaları aparatlar da dahildir. Kendi kimyasal üretimimiz devam etmektedir.

Alanında en iyi markaların Aydın distribütörünü yapmaktayız. Üretimimizin yanında tüm temizlik ihtiyaç ve profesyonel tarafta da ihtiyaçlara cevap verebilecek kapasitede ve ürün kabına sahibiz. Geçen sene bir yatırım atılımı yaparak İzmir’de 1983 kuruluşu bir şirketi üretimiyle bünyemize kattık. Burada da bölgemizde çok fazla ev hanımlarının temizlikte ve her tarafta kullanabilecekleri ‘Linda banyo’ diye bir ürün var bu markayı satın aldık. Tüketim yapılan herkes bu evler, ofisler, poliklinik, hastane de dahil devlet kurumları, oteller, restoranlar, fabrikalar insanın yaşadığı, tüketimin olduğu her yerde temizlik ürünleri bulunur. Temizlik ürünleri gıdadan sonraki en hızlı tüketim malzemeleridir ve kullan at olduğu için sürekli sirkülasyon olmak zorundadır” dedi.

Hedefelerinin yurt dışı ihracatı olduğunu aktaran Akın, “Bundan sonraki en büyük hedefimiz artık iç piyasada ulusallaşma yavaş yavaş başladık bu adımları devam ettirmek ama 2024 için en büyük hedefimiz ihracat bunun için görüşmelerimizi yapmaktayız. Arap Yarımadası’nda birkaç görüşmelerimiz var. Arabistan, Dubai, Katar Emirlikleri, Kuveyt oralarda girişimlerimiz var Azerbaycan’da girişimlerimiz var. Bu yıl içinde en büyük hedefimiz ihracata ürünlerimizi göndermek. Şu an hızlı şekilde cevap verebildiğimiz kısım Ege ve Akdeniz bölgesi Antalya’dan Marmara’ya kadar bu bölgede çok daha hızlı ve aktif şekilde bulunmaktayız. Diğer bölgeler için ulusallaşma yapımız devam etmekte” ifadelerini kullandı.

Genç girişimcilere tavsiyelerde bulunan Akın, “ Söyledigim gibi gıdadan sonraki en temel ihtiyaç maddesidir temizlik ürünleri. Sektör ölecek bir sektör değildir, doğru iş yapıldığı sürece bu sektörün para kazandırdığı, insanları ekmek kapısı oldu bir gerçektir. Doğru zamanlarda doğru riskleri alarak, krizi doğruyu yöneterek, her zaman çok daha hızlı büyüyebilir ve farklı bir bakış açısı yaratabilirler.

Aydın’da alanında tek olduklarını ifade eden Akın, “Aydın’da tekiz. Nasıl tekiz derseniz tabi rakiplerimiz var üretim tarafındaki rakiplerimiz ayrı, tedarik tarafındaki rakiplerimiz ayrı, ama hepsi birleştiğinde organ Olgahan Kimya yaygın bir şekilde tedariğini yapan tek firma. Diğer firmalardan ayıran ya da bugüne gelmemizi sağlayan en büyük şey de geri hizmet. Biz tamamen çözüm odaklı bir firmayız. Sektörümüzle alakalı çözüm bulabileceğimiz, müşterilerimiz ya da iş paydaşlarımız talepleri neyse bunlara çözüm üretmekte çok başarılıyız ve ihtiyaçları çok hızlı şekilde karşılık verebiliyoruz. Tedarik kısmında da aynı şekilde çözüm kısmında da aynı şekilde” şeklinde konuştu.
HABER VİDEOLARI

Aydın'ın Efeler ilçesinde faaliyet gösteren Aydın Konyalılar Derneği,

Bahar aylarında etkisini artıran alerjik hastalıklar ve solunum yolu enfeksiyonları,

35 yıl önce Ankara’da kurulan Aspava Akkaya, Aydın’daki ilk şubesini

Aydın'ın Çine ilçesi yol güzergahında hizmet veren Mutlu Dutlu

Mayıs ve haziran aylarında artan arı hareketliliği nedeniyle zaman zaman ev, iş yeri

Aydın'ın Efeler ilçesinde düğün sezonunun başlamasıyla birlikte

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaklaşık 5 yıldır faaliyet gösteren turşu

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kırsal mahallelerdeki yol

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaklaşık 20 yıldır doğal ürünleriyle

Aydın'ın sosyal yaşamına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Hey DJ, 16 Haziran'da

Aydın’da Beşiktaşlı taraftarların buluşma noktalarından biri olan Kartal Yuvası,

Aydın' Efeler’de görme engelli bireyler, kent yaşamında karşılaştıkları

Aydın Galatasaraylılar Derneği, Galatasaray'ın 26. Süper Lig şampiyonluğunu

CHP Söke İlçe Başkanı Erkan Polat’ın Aydın İl Örgütü’nü

Aydın’ın Efeler ilçesinde düğün sezonunun hareketlenmesiyle

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte güneş altında geçirilen süre artarken,

Aydın'da yaz aylarının gelmesiyle birlikte hava sıcaklıkları ciddi oranda yükseldi.

Bir yanda ekonomide büyüme rakamları açıklanırken, diğer yanda milyonlarca

Aydın’ın Efeler ilçesinde 2007 yılından bu yana ayakkabı boyacılığı yapan

Aydın'da kısa süre önce hizmete açılan GOP Kuruyemiş, müşterilerden

Türkiye'nin en sıcak illeri arasında yer alan Aydın'da hava sıcaklıklarının

Aydın'da yaşayan 70 yaşındaki Hatice Balcıdağ, ilerleyen yaşına rağmen geçimini

Aydın’da uzun yıllardır lastik sektöründeki hizmetleriyle bilinen

Aydın’da etkisini artıran sıcak hava dalgalarıyla birlikte uzmanlar güneş

Bayram hareketliliğiyle birlikte kentteki alışveriş yoğunluğu artarken, vatandaşların

Aydın’ın Germencik ilçesinde “Germencik Organik Pazarı” markasıyla

Kurban Bayramı öncesi çarşıların en yoğun noktalarından biri olan Ayakkabıcılar

Kurban Bayramı’na sayılı saatler kala Aydın’ın en hareketli noktalarından

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin istinaf mahkemesinin verdiği “mutlak

Aydın’da medya ve darbelerin toplumsal etkilerinin ele alındığı “Medya

Aydın’da yaşayan 48 yaşındaki Kadriye Özcan Topbaş’ın eğitim azmi

Aydın Belediye eski Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Aksu,

Aydın’da yaşayan Yahya Kardaş, hem ailesinin hem de sülalesinin ilk üniversite

Aydın’da toplu taşıma ücretlerinde değişikliğe gidildi. Büyükşehir

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan 2. Sanayi Sitesi’nde yaklaşık

Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet vermeye başlayan Hayal Kahvesi, kafe

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin Kurban Bayramı

Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin







