Doğa ile iç içe: Kaanbey Kır Düğün Bahçesi

18 Haziran 2024, Salı 21:02

     


Kaanbey Kır Düğün Bahçesi, işletme sahibi Nahit Yetim'in doğduğu mahallede kurduğu ve beş yıldır başarıyla hizmet verdiği bir mekan olarak dikkat çekiyor. Düğün, nişan, sünnet, doğum günü, after parti ve baby shower gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Kaanbey Kır Düğün Bahçesi, doğayla iç içe bir ortam sunuyor.

 

 

 

ETKİNLİKLER VE HİZMETLER

Nahit Yetim, işletmeleri hakkında şu sözleri dile getirdi:

“Biz burada kır düğünü yapıyoruz, iki ve üç tane salonumuz var. Düğünün yanı sıra nişan, sünnet, doğum günü, after parti, baby shower, okul mezuniyetleri gibi tüm toplantıları gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında kahvaltı hizmetimiz mevcut ve ayrıca mangal ve semaver hizmeti de sunuyoruz. Kahvaltımız oldukça zengin ve doğal ürünlerden oluşuyor. Kendi zeytin ve zeytinyağlarımızı kullanıyoruz, ürünlerimizin çoğunu köyden alıyoruz ve yüzde doksanını doğal ürünlerden oluşturuyoruz.”

 

 

DOĞAL ORTAM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Kaanbey Çiftliği, kuruluş aşamasında doğaya zarar vermeden, incir ve zeytin ağaçlarıyla çevrili bir alanda hizmet veriyor. Nahit Yetim, “Kaanbey Kır Düğün Bahçesi'ni kurarken hiçbir ağaca zarar vermedik, aksine daha fazla ağaçlandırma yaptık. Meyve ağaçları diktik ve doğal bir ortam sağladık. 25 dönümlük geniş alanımız ve otopark sorunumuz olmaması, ayrıca jeneratörümüzün bulunması bizi diğer düğün salonlarından ayıran en büyük özelliklerimiz” dedi.

İŞLETMENİN ZORLUKLARI VE GÜZELLİKLERİ

 

 

Nahit Yetim, düğün salonu işletmenin zorluklarına da değinerek, “Günümüz şartlarında düğün salonu işletmek zorlaşıyor. Herkes bu işi planlı ve projeli yaparsa düğün salonları iyi bir hizmet verebilir diye düşünüyorum. Bir gecede 500 kişiye aynı anda hizmet veriyorsunuz, en ufak bir eksiklikte misafirler bundan rahatsız olabilir. Faaliyet verdiğimiz Kaanbey Çiftliği’nde %100 memnuniyeti yakalamak üzereyiz. İşimizin en güzel yanı, gece 12’den sonra çiftlerin gelip teşekkür etmesi ve ailelerin geri dönüşleri. Bu, tüm yorgunluğumuzu unutturuyor” ifadelerini kullandı.

 

 

EVLENECEK ÇİFTLERE TAVSİYELER

Yıllardır Kaanbey Çiftliği'nde binlerce düğüne ev sahipliği yapan Nahit Yetim, evlenecek çiftlere de önemli tavsiyelerde bulundu: “Evlenecek çiftlere, düğün yerini 1-2 sene önce gezmelerini ve ön hazırlık yapmalarını tavsiye ediyorum çünkü yer kalmıyor ve hafta içine almak zorunda kalabiliyorlar. Hafta sonu düğün yapmak isteyenlerin en az altı ay önce gelip anlaşmalarını yapmaları gerekiyor. Ayrıca, düğün salonu seçerken jeneratör ve otopark olmasına özen göstermelerini öneriyorum.”

 

 

 

Doğal bir ortamda, kaliteli hizmet anlayışıyla evlenecek çiftlere ve çeşitli etkinlikler düzenlemek isteyenlere kapılarını açan Kaanbey Kır Düğün Bahçesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak faaliyetlerine devam ediyor. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler