Doğa ile iç içe: Kaanbey Kır Düğün Bahçesi
18 Haziran 2024, Salı 21:02| Tweet | ||
|
||
Kaanbey Kır Düğün Bahçesi, işletme sahibi Nahit Yetim'in doğduğu mahallede kurduğu ve beş yıldır başarıyla hizmet verdiği bir mekan olarak dikkat çekiyor. Düğün, nişan, sünnet, doğum günü, after parti ve baby shower gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Kaanbey Kır Düğün Bahçesi, doğayla iç içe bir ortam sunuyor.

ETKİNLİKLER VE HİZMETLER
Nahit Yetim, işletmeleri hakkında şu sözleri dile getirdi:
“Biz burada kır düğünü yapıyoruz, iki ve üç tane salonumuz var. Düğünün yanı sıra nişan, sünnet, doğum günü, after parti, baby shower, okul mezuniyetleri gibi tüm toplantıları gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında kahvaltı hizmetimiz mevcut ve ayrıca mangal ve semaver hizmeti de sunuyoruz. Kahvaltımız oldukça zengin ve doğal ürünlerden oluşuyor. Kendi zeytin ve zeytinyağlarımızı kullanıyoruz, ürünlerimizin çoğunu köyden alıyoruz ve yüzde doksanını doğal ürünlerden oluşturuyoruz.”

DOĞAL ORTAM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
Kaanbey Çiftliği, kuruluş aşamasında doğaya zarar vermeden, incir ve zeytin ağaçlarıyla çevrili bir alanda hizmet veriyor. Nahit Yetim, “Kaanbey Kır Düğün Bahçesi'ni kurarken hiçbir ağaca zarar vermedik, aksine daha fazla ağaçlandırma yaptık. Meyve ağaçları diktik ve doğal bir ortam sağladık. 25 dönümlük geniş alanımız ve otopark sorunumuz olmaması, ayrıca jeneratörümüzün bulunması bizi diğer düğün salonlarından ayıran en büyük özelliklerimiz” dedi.
İŞLETMENİN ZORLUKLARI VE GÜZELLİKLERİ

Nahit Yetim, düğün salonu işletmenin zorluklarına da değinerek, “Günümüz şartlarında düğün salonu işletmek zorlaşıyor. Herkes bu işi planlı ve projeli yaparsa düğün salonları iyi bir hizmet verebilir diye düşünüyorum. Bir gecede 500 kişiye aynı anda hizmet veriyorsunuz, en ufak bir eksiklikte misafirler bundan rahatsız olabilir. Faaliyet verdiğimiz Kaanbey Çiftliği’nde %100 memnuniyeti yakalamak üzereyiz. İşimizin en güzel yanı, gece 12’den sonra çiftlerin gelip teşekkür etmesi ve ailelerin geri dönüşleri. Bu, tüm yorgunluğumuzu unutturuyor” ifadelerini kullandı.

EVLENECEK ÇİFTLERE TAVSİYELER
Yıllardır Kaanbey Çiftliği'nde binlerce düğüne ev sahipliği yapan Nahit Yetim, evlenecek çiftlere de önemli tavsiyelerde bulundu: “Evlenecek çiftlere, düğün yerini 1-2 sene önce gezmelerini ve ön hazırlık yapmalarını tavsiye ediyorum çünkü yer kalmıyor ve hafta içine almak zorunda kalabiliyorlar. Hafta sonu düğün yapmak isteyenlerin en az altı ay önce gelip anlaşmalarını yapmaları gerekiyor. Ayrıca, düğün salonu seçerken jeneratör ve otopark olmasına özen göstermelerini öneriyorum.”

Doğal bir ortamda, kaliteli hizmet anlayışıyla evlenecek çiftlere ve çeşitli etkinlikler düzenlemek isteyenlere kapılarını açan Kaanbey Kır Düğün Bahçesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak faaliyetlerine devam ediyor.
HABER VİDEOLARI

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan Ömer İşgüzar, hem kendi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun,

Trafikte sahte plaka kullanımı, vatandaşları hem maddi hem hukuki olarak tehdit ediyor.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde vatandaşlara “Nazilli’nin en büyük

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde vatandaşlar, kadınların

Son yıllarda doğal ürünlere olan ilgi artarken, halk arasında harnup olarak

Aydın’ın Efeler ilçesinde artan araç sayısı ve şehir merkezindeki

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’in “Emekli ikramiyesi teklifimizde

Dünya, ABD ve İsrail ile İran arasındaki çatışmalarla sarsılıyor. Karşılıklı

Türkiye’de emeklilerin ekonomik koşulları giderek zorlaşırken, Aydın’da

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Silivri Cezaevi’nde bulunan İstanbul

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi

tvDEN ekranlarında yayınlanan ve Hazal Bayık’ın sunduğu Sağlık Vakti programında

Aydın’ın Efeler ilçesinde mikrofon uzattığımız vatandaşlar, sosyal medyanın

Küresel jeopolitik gerilim ve dövizdeki baskı, Türkiye’de akaryakıt

Ege Bölgesi’nin sesi, Aydın’ın kalbi tvDEN ekranlarında yayın hayatına

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir lisede yaşanan kavga okulda gerginliğe

fiyatlar ve düşen alım gücü oldu. Tezgâhlarda sebze ve meyve

Altın fiyatları, küresel gerilimlerin artmasıyla birlikte yeniden yükseliş

Türkiye genelinde bazı belediyelerin 65 yaş üstü vatandaşlara tanınan

1–7 Mart Muhasebe Haftası dolayısıyla Aydın Valiliği önünde düzenlenen

Aydın’ın Efeler ilçesinin en kalabalık mahallelerinden Adnan Menderes

Koçarlı Belediye Meclisi’nin Mart ayı oturumu sert tartışmalara sahne

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Kemer Mahallesi’nde yalnız yaşayan

Aydın’ın Efeler ilçesinde görev yapan aile hekimi uzmanı Dr. Süleyman

Sağlık Bakanlığı tarafından Aydın’a kazandırılan 15’i yeni, 1’i

Aydın’da 30 yıla yaklaşan esnaflık deneyimine sahip manav Turhan Vedat Terim,

Uluslararası çalışmalar, 2050 yılına kadar dünya nüfusunun yaklaşık

Ramazan ayının vazgeçilmez geleneklerinden biri olan davul geleneği, Aydın’ın

Aydın’da sarı-lacivert sevdanın en güçlü temsilcisi olan Aydın

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte geleneksel tatlılardan güllaca ilgi yeniden

Emekliliğin ardından yeniden tezgâh başına geçen 45 yaşındaki ayakkabı

Aydın’da yapılan sokak röportajında vatandaşlara, “Y kuşağının IQ’su

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğrencilerine “Aydın bir öğrenci

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı

Ramazan ayının ilk gününde Efeler ilçesinde kurulan Perşembe Pazarı’nda

Aydın’ın Köşk ilçesinde yapımı süren çevre bağlantı

Yeni nesil kıraathane konseptiyle tasarlanan mekân, şehrin sosyal yaşamına modern







