Aydın'ın yükselen yıldızı

22 Temmuz 2024, Pazartesi 19:11
Son güncelleme: 22 Temmuz 2024, Pazartesi 20:42

     


Ay Nazar Unlu Mamüller işletme sahibi Talip Aydın, 1979 doğumlu ve dört çocuk babası, 36 yıldır unlu mamuller sektöründe çalışıyor. 2018 yılında kurduğu Ay Nazar Unlu Mamülleri ile sektörde adından sıkça söz ettiriyor. Aydın’da yoğun bir tempoda çalışan Aydın, işletmesini belirli bir başarı noktasına taşıdı.

 

 

 

 

Unlu mamuller işine ilkokulu bitirdikten sonra Aydın’da Mehmet Usta’nın yanında bulaşık yıkayarak başlayan Talip Aydın, çıraklık, kalfalık ve ustalık aşamalarından geçerek bugünlere geldi. Bu süre zarfında ekmekten pastaya, tatlılardan şerbetli ve kremalı çeşitlere kadar geniş bir yelpazede tecrübe kazandı. Halen unlu mamuller alanında çalışmaya devam ediyor.

 

 

 

 

AY NAZAR BAŞARI HİKAYESİ

Ay Nazar Unlu Mamülleri’nin başarısının sırrı, katkı maddesi ve tatlandırıcı ürünler kullanmadan, tamamen doğal ve organik ürünler üretmesinde yatıyor. Hammadde dahil çikolata üretimini de kendi bünyesinde gerçekleştiren Aydın, bu sayede müşterilerine en kaliteli ürünleri sunuyor. Talip Aydın, "Biz başarıyı burada elde ettik," dedi.

 

 

 

 

7/24 AÇIK

Ay Nazar, 7 gün 24 saat boyunca aktif olan bir işletme olarak, taze ve sıcak unlu mamuller ile tatlı çeşitlerini Aydın halkına sunuyor. Uygun fiyat politikasıyla dikkat çeken işletme, müşterilerine kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunuyor. Talip Aydın, Aydın halkının tercihinden dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

 

 

 

 

Talip Aydın, genç girişimcilere tavsiyelerde bulundu: “Yapmış oldukları işi severek yapmaları gerekiyor. Koşullar ve şartlar her ne olursa olsun severek ve isteyerek yapmaları lazım. İnsan, severek yaptığı işte mutlu olduktan sonra istediği boyuta ulaşabilir.” Kendi bünyesinde iki kızını da yetiştiren Aydın, Ay Nazar’ı gelecek nesillere devretmeyi hedefliyor. 

 

 

 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler