SON DAKİKA

Ford Zafer’de satış ve servis kampanyaları devam ediyor

23 Şubat 2022, Çarşamba 16:34

     


Ford Aydın Bayii Zafer Otomotiv, binek ve ticari araçlarda kredi kampanyası ile avantajlı takas indirimleri sunarken, yetkili servis bölümünde de 7 yaş ve üzeri araçlara yüzde 35 indirim uygulanıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Binek ve ticari araçları ile önemli bir pazar payına sahip olan Ford Aydın Bayii Zafer Otomotiv, sıfır araçlarda kredi kampanyaları ve takas indirimleri sunarken, sağlık çalışanlarına özel yüzde 2’lik indirim avantajı sağlıyor.

Ford Zafer Otomotiv Satış Müdürü Serkan Kılcı, sıfır araç kredilerinin limitlerinin ve taksit sayısının artırılmasının piyasaya olumlu yansımasını beklediklerini belirtti. Kılcı, “Ford Zafer Otomotiv olarak, sıfır araç alacak müşterilerimize avantajlı takas indirimleri sunuyoruz. Ayrıca, sağlık çalışanlarına özel yüzde 2’lik indirim kampanyası devam ediyor. Tüm binek ve ticari araçlarımızda 100.000 TL’ye 12 ay ve yüzde 0,99 faiz oranı ile kredi imkanı sunuyoruz. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu da 120 bin TL olan kredi limitini 400 bin TL'ye çıkararak sektöre rahat bir nefes aldırdı. 400 bin TL ve altında olan kredilerde vade ise 48 ay oldu. Fiyatı 400 bin ila 800 bin TL arasındaki otomobillerde kredi taksitleri 36 aya çıkarıldı. Bunun sektöre olumlu yansımasını bekliyoruz” dedi.

YETKİLİ SERVİSTE 7 YAŞ VE ÜZERİ

ARAÇLARA YÜZDE 35 İNDİRİM

Ford Zafer Otomotiv’de, 7 yaş ve üzeri araçların yetkili servise girişte; periyodik bakım ve mekanik işlemlerinde yüzde 35 indirim kampanyası da devam ediyor. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler