SON DAKİKA

Aydın’da sağlıkçılar iftarda buluştu

26 Nisan 2022, Salı 10:30

     


Aydın Atatürk Devlet Hastanesi yönetimi tarafından iftar programı düzenlendi. Programa, diğer kamu hastanelerinin yöneticileri de katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından hastane bahçesinde yapılan iftar programına, Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Reha Arsan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Ekici, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Mete Erki, Destek Hizmetleri Başkanı Selim Özen, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşcı Bozbaş, Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Onur Türkkan, Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi DT. Bahadır Turgut, HAK-İŞ Konfederasyonu Aydın İl Başkanı ve Öz-Sağlık İş Sendikası 17 No’lu iş kolu Şube Başkanı Nefise Şahin, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Niyazi Kocakaplan ile hastane yönetimi ve personeli katıldı.

Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Niyazi Kocakaplan, geride kalan zorlu 2 yılın ardından yeniden bir arada olmak istediklerini belirterek, “Geride bıraktığımız zorlu süreçte tekrar bir araya gelmeye fırsat bulduğumuz bu güzel organizasyona katılan davetlilerimize, çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz. Ayrıca iftar menüsünün hazırlanmasında özveriyle çalışan personelimize ve mutfak ekibimize teşekkür ederiz. Biz kocaman bir aileyiz” diye konuştu.

İftar öncesi Kur’an-ı Kerim okunurken, dualar eşliğinde tüm sağlıkçılar birlikte iftar yaptı. (NİSA KIZILKAYA) 







 
Son Eklenen Haberler