SON DAKİKA

"Reis söz verdiyse Nazilli il olur"

27 Kasım 2022, Pazar 15:00

     


Efeler'den sonra Aydın'ın en büyük ilçesi olan Nazilli'de vatandaşlara "Nazilli il olmalı mı?" diye sorduk. Bir vatandaşın cevabı "Reis söz verdiyse olur" şeklinde oldu.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın AK Parti'ye geçmesi "Nazilli il mi olacak?" sorusunu da beraberinde getirdi.

tvDEN ekibi Aydın'ın Nazilli ilçesinde bu sorunun cevabını aradı. Çoğu vatandaş Nazilli'nin il olmasını isterken bazıları da gerek olmadığını söyledi.

Vatandaşlardan bazıları, "Reis söz verdiyse Nazilli il olur. Nazilli il olmakta çok geç kaldı. Eğer il olursa kendi paramız olur. Bir işimiz olduğunda Aydın'a gidiyoruz zor oluyor eğer Nazilli il olursa buna gerek kalmaz" İş sahası genişler. Devletten gelen para bize kalır. Hizmet değişir. Çünkü Nazilli'ye hizmet gelmiyor. Biz hizmet istiyoruz. Nazilli il olursa belki hizmette gelir" dedi.

Bazı vatandaşlar da "Bence Nazilli il olmasın. Bir kere alt yapısı yok. Olsa iyi olur ama biraz zor. Seçim politikası gibi geliyor. Denizli Büyükşehir, Aydın Büyükşehir ortasında büyükşehir olmamalı. Nazilli'nin biraz daha gelişmesi lazım en azından Sosyo kültürel açıdan" ifadelerini kullandı. (HAZEL BAYIK) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler