SON DAKİKA

AK Partili vekillerden Rektör Aldemir’e ziyaret

28 Ekim 2020, Çarşamba 10:01

     


AK Parti Aydın Milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) özellikle son dönemde kazandığı önemli başarılarla adından sıkça söz ettirdiğini ifade eden milletvekilleri, akademik anlamda üniversitenin kabuğunu kırmasından Aydın için son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Aydın Milletvekili, Meclis Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Bekir Kuvvet Erim, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi projelerinin ve ADÜ Teknokent’in Aydın’a büyük katkılar sağlayacağını belirterek, “ADÜ’nün başarılarını gururla takip ediyoruz. Üniversitemizin işbirliği ve projelerle daha iyi yerlere geleceğinden eminiz. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir başta olmak üzere emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Üniversitemizin ilimize katkıları, bizlerin proje ve çalışmalara yapabileceğimiz katkılar anlamında rektörümüzle fikir alışverişinde bulunduk. ADÜ, ilimizin tanıtımı, üreticimizin yönlendirilmesi noktasında çok önemli bir görev üstleniyor” dedi.

“ADÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ AYRICALIKLI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRECEK”

Ziraat Çiftliği markasıyla ADÜ’nün tarımsal üretime önemli bir katkı sağlayacağını belirten Aydın Milletvekili, Meclis Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Rıza Posacı, “Üniversitemizi geçtiğimiz hafta Tarım Bakanlığı Müşaviri Nihat Gürbüz ziyaret etti, bakanlık nezdinde de ADÜ’nün üretim faaliyetlerinin takip edilmesi ve takdir edilmesi ilimiz için son derece önemli bir gelişme. Ziraat Çiftliği, hem üretim hem de çiftçilerimizin doğru yönlendirilmesi için önemli bir marka olacak. Rektörümüzü ve emeği geçenleri bu konuda tebrik ediyorum. ADÜ Ziraat Fakültesi verdiği eğitim ve oluşturduğu marka değeriyle ayrıcalıklı öğrenciler yetiştirecek” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler