SON DAKİKA

Çineli esnafın hayata tutunma mücadelesi yoğun bakımda sürüyor

31 Mart 2022, Perşembe 14:10

     


Geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisine devam edilen Çineli esnaf Mustafa Temel’in yakınları, öldüğü yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirterek, “Kendisinin yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Doktorlarımızın mücadelesi ve bizim de Allah’tan ümidimiz devam ediyor” dedi.

Çineli esnaf Mustafa Temel, Çine Adnan Menderes Bulvarı üzerinde 25 Mart Cuma günü karıştığı kazada kafasına aldığı darbe sonucu Aydın Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alındı. Yaklaşık bir haftadır hayata tutunmaya devam eden Mustafa Temel’in öldüğü yönündeki haberlerin asılsız olduğu belirtildi.

Çine’de büfe işletmeciliği ve servis taşımacılığı yapan Mustafa Temel’in öldüğü yönündeki yanlış bilgiyi, hastaneye gelen bir organ bağışçısının yol açtığı ifade edildi. Mustafa Temel’in kardeşi Serkan Temel, "Abim Mustafa Temel’in tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor. Makineye bağlı olarak da olsa yaşam mücadelemiz sürüyor. Doktorlarımız bize öldüğü yönünde bilgi vermeden, abim hakkında bir kişi böyle bir bilgi yaymış. Doktorlarımızın mücadelesi ve bizim de Allah’tan ümidimiz devam ediyor. Biz hastanede yanındayız ama bu yalan haberlerden dolayı evimizin önüne de çok sayıda sevenimiz gelmiş. Biz de ne yapacağımızı bilemedik” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler