SON DAKİKA

Ailesinin hayali için minik kızını gelin etti

7 Ocak 2019, Pazartesi 21:56

     


Çine'de yaşayan Sinem Demir Demirhan, anne ve babasının hayali için 1 yaşına giren minik kızı Nilda Sinem için gelin alma merasimi düzenledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Çine'de yaşayan Sinem Demir Demir Han ve Ali Demir çiftinin minik kızı Nilda Sinem Demirhan için düğün gibi doğum günü partisi gerçekleştirildi. Türk bayrağı asılı evin önünde masalar kuruldu. Davetliler ayakta karşılandı ve yiyecek içecek ikramında bulunuldu. Gelin gibi hazırlanan minik Nilda Sinem için at arabası bile süslendi. Davul zurna eşliğinde atlı faytona bindirilen minik Nilda Sinem, sevdikleri ile birlikte şehir turu atarken akşam ise düğün salonunda eğlence vardı. Baba Ali Demir, minik kızı için damat oldu. Minik gelin Nilda Sinem için kına merasimi de tertiplendi.

AİLESİNİN MUTLULUĞU ONA YETTİ

O anlarda duygu yüklü anne Sinem Demir Demirhan sevinç gözyaşlarına hakim olmaz iken, anne ve babasının isteğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı. Anne Sinem Demir Demirhan, "Eşim ile tanıştıktan 17 yıl sonra birbirimize kavuştuk. Allah bize güzel bir mucize bahşetti ve kızım Nilda Sinem dünyaya geldi. Annem ve babam kızımın gelin olduğu günü görmeyi çok istiyor ancak yaş itibari ile göremem diye de çok korkuyorlar. Annem ve babamın mutluluğu için kızımı doğum gününde gelin ettik. Ailemin mutluluğu her şeyden önemliydi, onlar mutlu olunca bizde çok mutlu olduk" diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler