SON DAKİKA

Necati ve Saykolar'dan Rock Sahnesi'nde konser

14 Eylül 2018, Cuma 16:12

     


İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamındaki Rock Sahnesi'nde Necati ve Saykolar konser verdi. İzmirli hayranlarına sürpriz yapan grup, sahne arkasında yer alan dev ekranda Atatürk'ün görüntülerini yayınladı, Deniz Üstü Köpürür ve İzmir'in Kavakları şarkılarını söyledi.

 

1996 yılından bu yana sahneye çıkan ve 2008 yılında resmen bir grup olan Necati ve Saykolar o günden bugüne hiç ayrılmadı. İlk albümlerini 2014 yılında 'Dur Bak Dinle Geç'i yayınlayan grup, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamındaki Rock Sahnesi'nde konser verdi. Konserde Cem Karaca, Neşet Ertaş, Barış Manço, Yeni Türkü ve daha pek çok ismin unutulmaz şarkılarını kendilerine özgü tarzlarıyla söyleyen grup üyeleri beğeni topladı.

 

Fuarda Folkart sponsorluğundaki Rock Sahnesi'nde sevenleri ile buluşan Necati ve Saykolar yalnızca müzik yapmadı, ayrıca izleyenlere bir gösteri de sunarak keyifli vakit geçirmelerini sağladı. Grup, İzmirli hayranlarına sürpriz yaparak sahne arkasında yer alan dev ekranda Atatürk'ün görüntülerini yayınlayarak Deniz Üstü Köpürür isimli parçayı seslendirdi. Ardından yine Atatürk'ün görüntüleri eşliğinde İzmir'in Kavakları şarkısı söylendi. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler