SON DAKİKA

Başkan Barışık dünya evine girdi

21 Ekim 2019, Pazartesi 13:00

     


Aydın'ın önde gelen turizm firmalarından Fibar Tur'un sahibi, Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları (AY-SİAD) Derneği Başkanı Fırat Barışık, Bahar Yüksel ile evlenerek dünya evine girdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Aymira Otel'de gerçekleştirilen düğün töreninde Fırat Barışık ve Bahar Yüksel çiftinin nikah şahitliğini Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken yaptı. Efeler Belediyesi Nikah Memuru Kenan Hıdıroğlu'nun kıydığı nikahın ardından, çiftin evlilik cüzdanını Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay takdim etti. Günay, "Aydın'a geldiğimde güzel bir genci, Fırat Barışık'ı tanıdım. Fırat, Aydınlıları gezdirerek mutlu ve mesut ediyor. Şimdi de Bahar Hanım onu mutlu ve mesut etmeye karar verdi" diyerek mutlu olmaları temennisinde bulundu. Nikahın ardından damat Fırat Barışık'ın oynadığı zeybek davetlilerden büyük alkış aldı.

Hasan ve Mesrule Barışık çiftinin çocukları Fırat Barışık ile Ramazan ve Hicran Yüksel çiftinin kızları Bahar Yüksel'in düğününe Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Çine Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter, Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği üyeleri, İYİ Parti Efeler İlçe Başkanı Fatih Arslan, Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, iş dünyasından davetliler, Barışık ve Yüksel ailesinin akraba ve yakınları katıldı. Genç çift mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerle doyasıya eğlendi. (AYHAN YILDIZ) 







 
Son Eklenen Haberler