SON DAKİKA

Aydınlılar Şafak Sönmez'le eğlendi

21 Aralık 2019, Cumartesi 15:12

     


Aydın’da hizmet veren Mösyö Baro’da sevilen sanatçı Şafak Sönmez ve Aydınlı ses sanatçısı İsmail Örnekçi sahne alarak konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın’da hizmet veren Mösyö Baro zengin programlarıyla konuklarını şenlendirmeyi sürdürüyor. Şafak sönmez ve İsmail Örnekçi’nin birbirinden hareketli şarkılarıyla konuklara eğlence sunarken, müzisyenler eşliğinde hayat bulan programda konuklar doyasıya eğlendi.

Doğan Aydın, Bülent Kaplan ve Mehmet Aydın’ın işletmeciliğini yaptığı Mösyö Baro ilerleyen günlerde de ünlü sanatçılara sahne vermeye devam edecek. Aydın’da hizmet sektörünün geri kaldığını söyleyen işletmeci Mehmet Aydın, “Aydın’da hizmet sektöründeki eksikliği gördük ve Aydın’a ünlü sanatçıları getirmeye devam edeceğiz. Bundan sonraki dönemlerde Çılgın Sedat, Tuğba Ekinci gibi isimlerle programlar düzenleyeceğiz” dedi.

Masaları başında sofra keyfi süren konuklar piste çıkarak oynamayı ihmal etmedi. Mösyö Baro canlı müzik programlarıyla yılbaşı kutlamalarına hazırlanıyor. (MEHMET RAŞİT AKBALIK)







 
Son Eklenen Haberler