Başkan Özcan: Kızımızı vermiyoruz ama evlenmelerine müsaade ediyoruz

31 Ağustos 2024, Cumartesi 22:21

     


Aydın’ın Efeler ilçesinde İngilizce Öğretmeni Burçak Özcan ile Ege Üniversitesi’nde memur olan Ahmet Can Yazılıtaş için kız isteme ve nişan töreni düzenlendi.

Aydınlı iş insanı ve Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya Özcan ve eğitimci olan eşi Berna Özcan çiftinin İngilizce Öğretmeni olan kızları Burçak Özcan’ı, Söke’de esnaflık yapan Nuray ve Hüseyin Yazılıtaş çifti oğulları Ahmet Can Yazılıtaş’a istedi. Kız babası Kaya Özcan, “Kızımızı vermiyoruz ama evlenmelerine müsaade ediyoruz” dedi.

Kızılcaköy Mahallesi’nde hizmet veren ve Özcan Ailesine ait Keyif Bahçesi Restoran ve Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşen törene, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Kazım Payza ile Aydın Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Geleneksel kız isteme merasimi ile başlayan törende damat babası Hüseyin Yazılıtaş, Özcan Ailesinin kızları Burçak’ı, oğulları Ahmet Can’a istedi. Kız babası Kaya Özcan’ın “Kızımızı vermiyoruz” cevabı, hem damadın ailesini hem de misafirleri önce şaşırttı. Kaya Özcan’ın sözlerini, “Çocuklarımızın evlenmelerine müsaade ediyoruz” sözleri de herkesi rahatlattı.

Daha sonra da Burçak ve Ahmet Can’ın yüzüklerini, Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken tarafından takıldı. Başkan Hakan Ülken, Özcan Ailesi ile iş ortaklığı ve yakın aile dostu olduğunu belirtip, genç çifte mutluluklar diledi.

Nişan merasimi, gelin adayı Burçak Özcan’ın, damat Ahmet Can için yaptığı tuzlu kahve seremonisi ile devam etti. Daha sonra genç çiftin ilk danslarını yapması ile eğlence bölümüne geçildi. Eğlence gece geç saatlere kadar devam etti. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler