LÖSEV kurban bağışlarınızı bekliyor

6 Haziran 2024, Perşembe 06:01

     


LÖSEV İzmir Koordinatörü Gamze Berçin Tatar Edirne, tvDEN Anahaber’e konuk oldu. Selime Aydemir’in sorularını yanıtlayan Edirne, LÖSEV’in kuruluşundan bu tarafa olan çalışmalarını özet bilgilerle izleyenlere aktardı. Edirne, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, her yıl olduğu gibi bu bayramda da LÖSEV'e kurban bağışlarını beklediklerini söyledi.

LÖSEV’in ilk kurulduğu 1998 yılında sadece 30 aileden oluştuğunu anımsatan LÖSEV İzmir Koordinatörü Gamze Berçin Tatar Edirne, “Bugün geldiğimiz noktada 80 binden fazla hem çocuk hem de yetişkin kanser hastasına destek veren kocaman bir çatıya dönüştü. Hem Lösante Hastanesi'nde verdiğimiz tedavi hizmetiyle, hem lösemili çocuklar köyünde ailelerimiz için verdiğimiz ücretsiz konaklama hizmetiyle Lösev Okullarında verdiğimiz eğitim desteğiyle ücretsiz kolej hizmetiyle aslında pek çok ailemize kucak açıyoruz ve bu zorlu süreçte bütüncül bir bakış açısıyla onların dertlerine derman olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

LÖSEV, Türkiye’nin itibar endeksinde en güvenilir 10 markası arasında yer alan bir kurum olarak dikkat çekiyor ve bağışçıların rahatlıkla yardım edebildiği bir mecra olarak dikkat çekiyor. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler