SON DAKİKA

Simitçi Mehmet: İbre CHP'den tarafaymış

1 Nisan 2024, Pazartesi 20:13

     


Geçtiğimiz aylarda 31 Mart yerel seçimler kapsamında esnaf ziyareti yapan CHP Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'na “Başkanım Aydın’ı bir daha sallayıver de görsünler Çerçioğlu’nu, topuklu efe nasıl sallıyormuş bir görsünler” diyerek seslenen simitçi Mehmet Mesevle, bir kaç gün sonra da AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'a da "Sıkıntı yok ibre bizden tarafa döndü. Bu iş bitti. Ben imzamı atıyorum" diyerek destek verdiğini açıklamıştı. 31 Mart yerel seçim sonuçlarına göre Aydın'da mevcut başkan Özlem Çerçioğlu yeniden seçildi.

tvDEN ekibi sokakta vatandaşlara 'Yerel seçim sonuçlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?' diye sordu. Adnan Menderes Bulvarında simit satarken tvDEN mikrofonuna konuşan simitçi Mehmet Mesevle "İbre CHP'den yanaymış. Bizim rengimiz" belli değerlendirmesinde bulundu.

Mehmet Mesevle "Seçim sonuçları olması gereken buydu emekliler güzel bir cevap verdi. CHP’de Türkiye’de bir ilki yarattı. bugün Afyon Denizli uşak Balıkesir Bursa hele hele Bursa, ben asla vazgeçmez diyordum Bursa dahi vazgeçtiyse demek ki insanlar büyük bir eziyete uğrattı. Ben Türk halkını ayakta alkışlıyorum. Büyük başarı elde ettiler. İbre yine CHP’den tarafaymış. Hayırlı olsun inşallah iyi şeyler olsun. Biz de zaten olması gereken yerde duruyoruz her zaman. Rengimiz belli" dedi.







 
Son Eklenen Haberler