SON DAKİKA

“Köşk, Cumhur İttifakı’nın kalesidir”

3 Mart 2024, Pazar 08:08

     


Gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu tvDEN ekranlarında yayınlanan “Baş Başa” programının konuğu, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler oldu.

Başkan Güler seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, 4 Şubat’ta Cumhur İttifakı’nın Köşk Belediye Başkan Adayı olarak isminin açıklanmasıyla birlikte hem mevcut belediye başkanlığı görevini hem de adaylık çalışmalarını yerine getirdiğini kaydetti.

Güler, yaptıkları çalışmaları vatandaşlara anlattıklarını dile getirerek, bunları sohbet havasında ziyaretler sırasında yaptıklarını söyledi. Güler, vatandaşlarla hasbihal ettiklerini kaydederek “Varsa sıkıntılar, sorunlar bunları çözmek için de iyi bir fırsat oluyor” ifadelerini kullandı.

5 yıllık görev süresinde yapılan çalışmaların yanı sıra Köşk’te yeniden tesis edilen hak, hukuk ve adalet sisteminin vatandaşların Köşk Belediyesi ile olan temasında ortaya çıktığını belirten başkan Nuri Güler, “Vatandaşlarımızın var olan her hakkının teslim edildiği görülmekte. Bu da bizi sevindirmekte” ifadelerini kullandı.

Köşk ilçesinde Cumhur İttifakı’nın yüzde 65 oyu olduğunu anımsatan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, “İnsanlarımız hem Tayyip Erdoğan’a hem de Dr. Devlet Bahçeli’ye itimat ediyor, seviyor, sayıyor. Bu insanların çoğunlukta olduğu açıkça belli. Güler, “Bizim Dünya Lideri dediğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Köşk’teki aurasını kırabilecek, kabiliyet ve başarılarını gölgelendirebilecek söylemlerin bir neticesi olacağına inanmıyoruz. Nuri Güler olarak Köşk’te Cumhur İttifakı adayı isem, bir sürü eleme ve irdelemelerden sonra bizi çıkarıp aday olarak gösterdiler. Demek ki bir hüsnü kabul görmüşüz. Aday olarak bizi çıkardıklarına göre de her iki genel başkanımızın bize karşı bir itimadı oluşmuş ve aday yapmışlar. Bunun arkasında bir şey aramanın gereği var mı? Böyle bir aday olarak çıktım ben Köşk’te. Diğer adaylarımızın da kendilerine göre iddialarının olmaları normal. Kendilerini ifade etmeleri, daha güzel yönetmek istemeleri gayet normal. Şunu da belirtmek isterim, Cumhur İttifakı’nın kalesi olan Köşk’te bir aksi durum olmasına ihtimal vermiyorum” dedi.







 
Son Eklenen Haberler