SON DAKİKA

“Muhtarlığı tek başıma değil, hep beraber yöneteceğiz”

19 Mart 2024, Salı 00:42

     


Aydın’ın Efeler İlçesi merkez Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Fadime Yavuz, “Ben bu muhtarlığı tek başıma değil, hep beraber yöneteceğiz. Çok güzel bir kadro ile yola çıktık” dedi.

Cumhuriyet Mahallesi’nin kadın Muhtar Adayı Fadime Yavuz, “Sen, ben yok biz varız” ve “Mahallemiz için yeni bir başlangıç” sloganları ile bu göreve talip olduğunu ifade etti.

“BU KONUDA BİLGİ, BİRİKİMİM OLDUĞU İÇİN CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTAR ADAYI OLDUM”

Evli ve iki çocuk annesi olduğunu belirten Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Fadime Yavuz, “Özel bir yapı mağazasında satış danışmanı olarak çalışmaktayım ama bu süreçte koşturmam gerektiğinden dolayı işimi bırakmak zorunda kaldım. Yakın çevremden, mahallemizdeki eksikleri, sorunları ve birçok kadın arkadaşlarımdan duyduğum sorunları gidermek, mahallemde öncü olabilmek için aday olmam konusunda destek oldu. Ben de onların sorunlarına gidermek için parktaki-bahçedeki eksikleri gördüğüm, resmi evrakların zamanında yerine ulaşmadığını gördüm ve bu enerjimle muhtar adayı olmak istedim. Birçok kurum ve kuruluşa elimin uzanabileceğini ve bu konuda bilgi, birikimim olduğu için Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı oldum. Tabii ki seçim çalışmalarım nedeniyle mahallemdeki insanlarla temaslarım devam ediyor. Birçok kapıyı çaldığımda kadınlardan, erkeklerden, yaşlılardan ve çocuklardan çok sayıda istek aldım. Bunları ajandamda ayrı ayrı not alıyorum. Mahalle halkımızın bu taleplerini zamanla, sırasıyla ve öncülüğü de kadınlar vererek hizmet üretmek istiyorum” diye konuştu.

 







 
Son Eklenen Haberler