SON DAKİKA

İYİ Partili Özcan'a MHP'den davet

20 Ağustos 2019, Salı 13:41

     


MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Partililere yaptığı daveti Nazilli'de yaptı. Korkmaz, "Fiziken İYİ Parti'de olup MHP'ye gönül veren herkesi partimize davet ediyoruz. İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a da kapımız açıktır" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

"ÜLKÜDAŞLARIMIZ CHP-HDP İTTİFAĞINA YAKIŞMIYOR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde İYİ Partililere yaptığı daveti MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, Nazilli'de yaptı. Korkmaz, "Liderimiz Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi geçmişte birlikte yürüdüğümüz ve daha sonra çeşitli gerekçelerle İYİ Parti'ye geçen arkadaşlarımızın bir çoğu aradıklarını bulamayıp kenara itildi. Daha önce birlikte yürüdüğümüz ülküdaşlarımız CHP ve HDP ittifağına yakışmıyor. Bu nedenle fiziken İYİ Parti'de olup gönlü bizimle olan tüm dava arkadaşlarımızı partimize davet ediyoruz" diye konuştu.

"YUVANIZA DÖNÜN"

Daha önce MHP Nazilli İlçe Başkanlığı yapan daha sonra İYİ Parti'ye geçerek Nazilli Belediye Başkanı olan Kürşat Engin Özcan'a da kapılarının açık olduğunu belirten Korkmaz, "İYİ Parti'ye geçen birçok dava arkadaşımıza makam mevki vaatleri verildi. Bir çoğu da farklı gerekçelerle İYİ Parti'ye katıldı. Fakat katıldıkları İYİ Parti'de bir çoğu aradığını bulamadı. CHP ve HDP ittifağından rahatsız olan ve bizimle tekrar aynı dava için yol yürümek isteyen herkese çağrım yuvanıza dönün. MHP Teşkilatı olarak tüm İYİ Parti'li arkadaşlarımıza olduğu gibi İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a da kapımız açıktır" dedi. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler