Başkan Arıcı, Güdüşlü’ye verdiği sözü tuttu

20 Eylül 2025, Cumartesi 18:33

     


Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, seçim öncesi Güdüşlü Mahallesi’ne söz verdiği çok amaçlı düğün salonu projesinde sona yaklaşıldığını duyurdu. Başkan Arıcı, tamamen belediye personelinin emeğiyle hayata geçirilen projenin yalnızca düğün salonu değil, aynı zamanda sosyal yaşam alanlarıyla donatıldığını belirterek şunları söyledi:

“Seçimden önce Güdüşlü halkına burada söz vermiştik. Size çok güzel, buraya yakışan bir düğün salonu yapacağız demiştik. Şu anda düğün salonundan çok daha fazlasını yaptık. Bütün ekiplerimiz burada canla başla çalışıyor. Her şey Koçarlı Belediyesi’nin kendi personelinin emeğiyle yapılıyor. Çizimlerinden projelerine kadar hepsinde bizzat ben ve ekip arkadaşlarım yer aldık.”

Proje kapsamında yalnızca düğün salonu değil, çocuk parkı, çim saha, aşevi, gelin evi ve kadınlara özel çalışma alanlarının da yer aldığını anlatan Arıcı, tesiste ayrıca özel bakım çocuk evi hizmeti de verileceğini söyledi. Arıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben iddia ediyorum, Aydın’da bile böyle bir düğün salonu yok. Çok güzel bir emek var. İnşallah en kısa zamanda, şu anda son rötuşları kaldı. Bu hafta sonu ilk düğün yapılacak ve önümüzdeki haftalarda da açılışını gerçekleştireceğiz. Güdüşlü halkına verdiğimiz sözü tutmuş olacağız.”

 

MUHTAR TARJAN ARICI’DAN TEŞEKKÜR

Güdüşlü Mahalle Muhtarı Tarjan Arıcı da Başkan Arıcı’ya teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Aydın’dan bir adam geldi dediler, Koçarlı’ya belediye başkanı oldu. Seçimden önce Güdüşlü kahvesinde bütün halka söz verdi: ‘Ben diğer siyasetçilere benzemem, söz verdiğimi tutarım. Size çok güzel bir düğün salonu yapacağım’ dedi. Ve yaptı da. Daha seçimlere 2 yıl varken bitirdi. Eski siyasetçiler son zaman bırakırdı, zaman yetmezdi. Başkanımıza çok teşekkür ederim, ne söylesem azdır. Sağ olsun, var olsun.” 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler