Aydın Galatasaray taraftarı şampiyonluklarını coşkuyla kutladı

31 Mayıs 2024, Cuma 13:31

     


Aydın Galatasaray Taraftarı Derneği, Galatasaray’ın 24. Şampiyonluğunu düzenledikleri özel bir gece ile kutladı. Dernek Başkanı Fevzi Eryalçın’ın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, fanatik Galatasaraylılar gönüllerince eğlenerek unutulmaz anlar yaşadı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Efeler İlçesi’nde hizmet veren bir kır düğüm bahçesindeki geceye katılanlar, sarı-kırmızı renklere bürünmüş bir atmosferde bir araya geldi. Galatasaray marşlarının ve şampiyonluk şarkılarının yankılandığı etkinlikte, taraftarlar büyük bir coşku ile kutlamalara katıldı.

Galatasaray’ın 24. şampiyonluğunu kutlamak amacıyla düzenlenen Dayanışma ve Kaynaşma Gecesi’nde, "Yıldızların Altında Yeni Zaferler Yolunda" temasıyla bir araya gelen sarı-kırmızılılar, coşkulu bir anlar yaşadı. Programda, yönetim adına konuşan ve yeni yönetimi tanıtan Hakan Maraş, “Derneğimizin geçmişten bugüne birçok çalışması var. Sürecin içine bizim de dahil olmamız ile birlikte özellikle derneğimizin kuruluş amacına yönelik önemli çalışmalar yapacağız. Derneğimiz, hiçbir şahsi ve kurumsal menfaat gözetmeden Galatasaray’a hizmet etmek amacıyla bu yola çıkmıştır. Ayrıca derneğimiz, her daim Galatasaray’ın ortak menfaatlerini gözeten, polemikten uzak, kurucu ve yapıcı bir çalışma prensibine sahip bir anlayışla çalışmalarını sürdüren, Galatasaray’ı daha ileriye taşımak adına projeler üreten, Türkiye’nin en büyüğü Galatasaray’ımızı en iyi şekilde temsil eden üyelerden oluşmaktadır. Bu uğurda vizyonumuz Galatasaray ve Türk sporunun Aydın ilindeki geleceğine yön veren en saygın ve etkin derneği olmaktır. Yeni dönemdeki yönetimimizde bir takım çalışma komisyonları oluşturduk. Kısa vadede yani 12 ay içerisinde en az 300 aktif üye sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. 24. şampiyonluk kupasını da Aydın’a getirme hedefimiz var. Önümüzdeki yıl da 5. yıldızı sizlerle birlikte göğsümüze takmak istiyoruz” dedi.

 

Dernek Başkanı Fevzi Eryalçın yaptığı konuşmada, “2014 yılında derneğimizi Aydın’da kurduk. Birçok etkinlikler, sosyal faaliyetler yaptık ama Aydın’da yaptığımız en büyük faaliyetlerimizden birisi Aydın’ın göbeğinde Metin Oktay Parkı’nı açmaktır. Ben bununla gurur duyuyorum. Çok güzel bir park oldu. Çok mücadele verdik bu parkın açılışında. Daha sonra araya bir korona dönemi girdi. Her şeyde olduğu gibi spor faaliyetlerine ara verildi. Bir anlamda bizim de derneğimiz uykuya yattı diyebilirim. Korona dönemi geçtikten sonraki ilk genel kurulumuz yapıldı. Genel kurulumuza çok değerli, genç ve heyecanlı arkadaşlarımız katılarak, üye olarak hatta yönetime girerek Aydın’da hakikaten inandığım ve benim hep hayal ettiğim güzel bir Galatasaray yönetimi oluştu. Bu yönetim ilk meyvelerini verdi. Onlara kendim ve hepiniz adına çok teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra derneğimizde bir üye patlaması oldu. Derneğimize gelen yeni üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kllandı.

Plaket takdimi ile özel hediye çekilişinin de yapıldığı gecede ayrıca, çeşitli eğlenceler ve sürprizler de yer aldı. Taraftarlar, Galatasaray’ın şampiyonluk anılarını yeniden yaşarken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Organizasyon, Aydın Galatasaray Taraftarı Derneği’nin Galatasaray’a olan bağlılığını ve desteğini bir kez daha gözler önüne serdi. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler