SON DAKİKA

Karakaş: “Biz yolu açıyoruz, arkamızdan geliyorlar”

15 Şubat 2024, Perşembe 10:56
Son güncelleme: 16 Şubat 2024, Cuma 22:37

     


İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, tvDEN’de yayınlanan Gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu “Baş Başa” programının konuğu oldu.

AKŞENER’İN AYDIN PROGRAMI

Aydın’ı ziyaret edecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programı hakkında bilgi veren Karakaş, “Efeler Belediye Başkanımız Sayın Fatih Atay’ın çok önemli bir açılışı olacak. Çok güzel bir müze yapmış. Gerçekten Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir müze. Kuvâ-yi Milliye Müzesi bunun adı. Öncelikle buraya katılacak Sayın Genel Başkanımız. İkincisi de aday tanıtım lansmanımız olacak. Başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerimizin adaylarının tanıtımı yapılacak” diye konuştu.

“İYİ PARTİ OYUNU EN HIZLI YÜKSELTEN PARTİ”

Efeler’de ve diğer tüm ilçelerde çok önemli isimlerle seçime girdiklerini hatırlatan Ömer Karakaş, “Hür ve müstakil girme kararı aldıktan sonra hem yandan basın tarafından hem havuz medyası tarafından ciddi bir algıya tabi tutulduk. Hatta ciddi bir deprem yaşattılar. İstifalar vs. oldu ama kısa sürede toplandı. Şuanda İYİ Parti oyunu en hızlı yükselten parti noktasına geldi. Biz, İYİ Parti olarak birçok şeye öncülük ettik. Türk siyasetinde öncülük yapıyoruz. Biz yolu açıyoruz arkamızdan geliyorlar” ifadelerini kullandı.

 







 
Son Eklenen Haberler