SON DAKİKA

Çine’den çalınan motosiklet Köşk’te bulundu

29 Mayıs 2021, Cumartesi 10:35

     


Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir motosiklet ile bir bisikletin çalınmasının ardından çalışma başlattı. Yeni Mahalle’den çalınan R. Önce’ye ait motosiklet, Köşk İlçesi’nde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Yeni Mahalle’den R. Önce’ye ait motosiklet ile Hamitabat Mahallesi’nden B.A. Tüfekli’ye ait bisikletin çalındığı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Her iki hırsızlık olayının gerçekleştiği adreslerin çevresinde yapılan incelemenin ardından, hırsızlık şüphelisi belirlendi. 2 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi E.N.A . olduğunu belirleyen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Hırsızlık olayını itiraf eden E.N.A., motosikleti Köşk’e sattığını belirtmesi üzerine, polis ekipleri motosikleti satın alan kişi ile temasa geçti. Köşk’e giden Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, motosikletin R. Önce’ye ait olduğunu belirledi. Gözaltında bulunan hırsızlık şüphelisi E.N.A.’nın gün içerinde Çine Adliyesi’nde nöbetçi mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

Polis ekiplerince bulunan motosiklet ve bisiklet tekrar sahiplerine teslim edilirken, her iki mağdur da kısa sürede olayı aydınlığa kavuşturan ekiplere teşekkür etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler