SON DAKİKA

Dijital pazarlamanın az bilinen sırları bu kitapta

12 Temmuz 2019, Cuma 11:03

     


E-ticaret ve Dijital Pazarlama Danışmanı Dr. Kürşat Kazankaya, son dönemlerde hızla yaygınlaşan dijital pazarlamayla ilgili ikinci kitabını çıkardı. Kazankaya’nın ‘E-ticaret ve Dijital Pazarlama’ isimli kitabı seçkin mağazalarda raflarda yerini aldı.

İnternet'ten satışın hızla arttığı Türkiye’de girişimcilere yönelik bir kitap daha çıktı. Dijital pazarlama ile satışlarını katlamak isteyen girişimcileri ilgilendiren kitapta, E-ticaret ve Dijital Pazarlama Uzmanı Dr. Kürşat Kazankaya’nın imzası bulunuyor. Aynı zamanda Denge Gazetesi köşe yazarı olan Dr. Kazankaya’nın ikinci kitabı olma özelliği taşıyan ‘E-ticaret ve Dijital Pazarlama’ isimli kitapta; ‘Marka değeri nasıl artırılır’, ‘Düşük sermaye ile kendi işinizi nasıl kurarsınız’, ‘Home-office nasıl çalışılır’, ‘Yeni nesil İnternet girişimcileri nelere dikkat etmeli’ sorularına cevap verildi.

“İNTERNET GİRİŞİMCİSİ İÇİN YOL HARİTASI”

E-ticaret ve Dijital Pazarlama Danışmanı Dr. Kürşat Kazankaya, İnternet üzerinden satış yapmanın püf noktalarını bu kitapta bir araya getirdiğini belirterek, “Firmaların e-ticaret ve dijital pazarlama stratejileri için gerekli unsurlardan bahsettik. İnternet'ten satış yapmanın en iyi yollarını da kitapta ele aldık. Web sitesi nasıl yapılır, ödeme nasıl alınır, en etkili ve ucuz dijital pazarlama yöntemi nelerdir sorularına cevap verdik. İnternet girişimcileri için bu kitap adeta bir yol haritası olacak. E-posta ile pazarlamadan tutunda Google aramalarında üst sıralarda çıkmanın ince noktalarına kadar tüm metodlari ele aldık” dedi.

İlk etapta bin adet basılan kitap, tüm seçkin kitap mağazalarında yerini aldı. (GÖKHAN DÜZYOL)







 
Son Eklenen Haberler