Bil Koleji projeleriyle adından söz ettiriyor

18 Mayıs 2024, Cumartesi 09:56

     


Aydın eğitimine değer katan Dünya İnovasyon Okulu Bil Koleji, pek çok sosyal faaliyetleriyle adından söz ettiriyor. Atatürkçü düşünce yapısı ve birçok sosyal aktivite imkanı sunan Bil Koleji 21. Yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bil Koleji Eğitim Koordinatörü ve Fizik öğretmeni Muammer Metin, 2019 yılında Dünya İnovasyon Okulu mottosuyla eğitim hayatına başladıklarını belirterek, “Aydın bir koleji 2019 yılında Dünya İnovasyon okulu mottosuyla ilimizde eğitim hayatına başladı. Açılışımızın ilk yılında LGS TYT başarılarıyla adından söz ettirdi. Örneğin LGS‘de her altı öğrenciden bir tanesi ilimizin güzide okullarını kazanma başarısını gösterdi. Daha sonra sonraki yıllarda bu başarı çıtamız geçen yıl arttı. Örneğin şu an da Aydın Fen Lisesi’nde, Nazilli Fen Lisesi’nde toplamda birçok öğrencimiz var. Geçtiğimiz yıl öğrencilerimiz tıp fakültesi, mühendislik fakültesi ve diş hekimliği fakültesine yerleştiler. Şu anda okulumuzda oturmuş bir kadroyla hizmet vermekteyiz. Anaokulunda üniversite mottosuyla çalışıyoruz. Kampüsümüz de anaokulu, ilkokulu, ortaokulu, anadolu lisesi ve fen ve teknoloji lisesi yer almakta. Bizler Bil koleji olarak her öğrencinin seviyesine uygun eğitim stratejileri geliştirmekteyiz. Örneğin anaokullarında keşif temelli bir eğitim, ilkokullarda sorgulama temelli bir eğitim, ortaokullarda performans temelli, lisede ise proje temelli bir eğitim uygulamaktayız” ifadelerini kullandı.

Bil Koleji kampüsünün geniş bir alanda olduğunu söyleyen Metin, “Kampüsün girişinden konferans alanında geniş bir sahne ve reji var. Tam teşekkürlü bir konferans salonunda öğrencilerimiz etkinlikleriyle kendilerini ifade edebiliyor. Dersliklerimiz de kat kat kademeler bulunmakta. Havuzumuz var. Kapalı tenis kortları, basketbol, voleybol kapalı spor salonu, oyun alanları gibi yerler bulunmakta. Satranç atölyesi, step atölyesi, resim ve fen atölyesi var. Okulumuz projeleriyle adından söz ettiriyor” dedi. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler