/>

SON DAKİKA

“Zincir marketler Pazar günleri kapatılsın”

21 Aralık 2020, Pazartesi 16:01

     


Aydın’da 22 şubesi ile hizmet veren Çetinler Market sahibi Hakan Çetin, Pazar günleri tüm zincir mağazalar kanunen kapalı olsun. Bakkallar, büfeler kanunen açık olsun” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın esnafı da yaşanan koronavirüs salgınından en fazla etkilenen, küçük esnaflar oldu. Küçük esnafın bu durumdan daha az sorun ile kurtulması için Aydınlı zincir market sahibi Hakan Çetin, önemli bir öneride bulundu.

Yaptığı önerinin Aydın Valiliği, Aydın Ticaret Odası ve Aydın Bakkallar Odası’nın dikkate almasını talep eden Çetin, “Pandemi sürecinde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında,

22 şubeli Çetinler olarak, sesleniyorum. Pazar günleri tüm zincir mağazalar kanunen kapalı olsun. Bakkallar, büfeler kanunen açık olsun. Gelir düşünmemeksizin, zincir market mağazaları bunu desteklemeli. Bu şekilde zincir mağazalar hafta sonu tüm personelini izin vererek, kazanç sağlayacak ve personelin hafta sonu evde dinlenerek hafta içine motive olacağı pozisyona getirecektir. Bakkal ve büfelerinde pazar günü İş yapar pozisyona geleceği düşüncesindeyim. Fikir benden, görev Aydın Valiliği, Aydın Ticaret Odası ve Aydın Bakkallar Odasında. Küçük esnafa tam destek” açıklamasında bulundu. (HAZEL BAYIK) 







 
Son Eklenen Haberler