SON DAKİKA

“Kılıçdaroğlu’nun programına davet edilmedik”

3 Haziran 2021, Perşembe 19:04

     


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aydın’da Sivil Toplum Örgütü (STK) temsilcileri ve muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıya, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Aydın İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Özlenen Alcı ve Kasaplar Odası Başkanı İsmail Kadı’nın davet edilmediği öğrenildi. İMO Başkanı Alcı, “Genel Başkana sunmak için dosya hazırlamıştık ama programa davet edilmedik. Hazırladığımız dosyayı Ankara’ya CHP Genel Merkezine giderek bizzat sunacağım” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da bir dizi program düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun hazırladığı listeye göre davet edildiği iddia edilen STK temsilcileri ve muhtarlardan oluşan kanaat önderleriyle bir araya geldi.

"MEMNUNİYETLE KILIÇDAROĞLU’NUN TOPLANTISINA KATILIRDIK"

Şükran Güngör Tiyatro Salonu'nda düzenlenen toplantıya özellikle davet edilmediklerini belirten AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Programa davet edilmedik, eğer edilseydik memnuniyetle Sayın Kılıçdaroğlu’nun toplantısına katılırdık” diye konuştu.

“ANKARA’YA CHP GENEL MERKEZİ’NE GİDEREK DOSYAYI BİZZAT İLETECEĞİM”

Aydın İMO Başkanı Özlenen Alcı da, “Programa davet edilmeyenler arasında biz de yer aldık. Şayet davet edilseydik programa katılacaktık. Hatta, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunmak üzere Aydın’ın deprem riski, trafik sorunu gibi birçok problemini içeren sorunlarından oluşan bir dosya hazırlamıştık. Ama katılımımız demek ki uygun görülmemiş. Aydın’ın sorunlarını içeren dosyayı Genel Başkan’a Aydın’da sunamadık. Önümüzdeki günlerde Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne giderek dosyayı bizzat ileteceğim” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler