''Benim sesimi kim duyacak?''
9 Haziran 2024, Pazar 15:26| Tweet | ||
|
||
Aydın’ın Yenipazar ilçesinde emekli parası ile aldığı arsaya ev yapması için önce izin veren belediye yetkililerinin seçimden sonra mühürlediklerini belirten Vedat Uğurlu, “Yaşadığım sorunu CHP Genel Merkezine ve Özgür Başkan’a bile mail attım ama o da dönmedi. Benim ne yapmam gerekiyor, benim sesim kim duyacak” dedi.
Yenipazar İlçe Emniyet Amirliği’nde çalıştığını ve bu nedenle lojmanda oturduklarını belirten 2 çocuk babası Vedat Uğurlu, lojmandaki süresinin dolduğu için kendisine ev yapmak istediğini dile getirdi. Yenipazar merkez Hükümet Mahallesi’nde bulunan bir arsayı emekli ikramiyesi ile aldığını belirten Uğurlu, önce inşaata izin veren Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan’ın, seçimlerden sonra gönderdiği zabıta ekiplerince prefabrik ev inşaatı alanını mühürlettiğini dile getirdi.

“HEP SORUN ÇIKARDILAR”
Çaresiz kaldığını belirten Vedat Uğurlu, “Yenipazar İlçe Emniyet Amirliğinden 30 yıl hizmet vererek emekli oldum. Emekli param ile bu arsayı aldım geri kalan para ile de prefabrik ev yapan bir firma ile anlaştık. Bunu yapabilmek için Yenipazar belediyesi yetkilileri ile görüştüğümde bana, ‘sen inşaatına devam et’ dediler. Ancak inşaat başladıktan sonra bu arsayı mühürlemek için geldiler. Sonra gittim çözüm için tadilat ruhsatı istedim, vermediler. Yeni ruhsat istedim onu da vermediler. Ancak, ‘buraya betonarme üç katlı bina yapabilirsin’ diyorlar. Ben de o gücüm olmadığı için bunu yapamıyorum. Daha sonra depo yapacağım dedim, depoda yapamazsın dediler. Yenipazar Belediyesi’nden daha sonra dediler ki, ‘başka bir arsa bul’ arsa buldum onları da müsaade etmediler. Nereden arsa bulduysan, hep sorun çıkardılar” diye konuştu.

“BURADAN BİR GÜN BENİM CENAZEM ÇIKAR”
“Artık benim buna dayanacak gücüm yok” diyen Uğurlu, sözlerini şu ifadelerle devam etti;
Yenipazar Belediyesi ile yaşadığım bu sorunu CHP Aydın milletvekillerine mail attım, cevap veren de dönen de yok. Aydın CHP İl Başkanına mail attım, yönetim kurulunu mail attım dönen yok. Ankara CHP Genel Merkeze yönetim kuruluna mail attım yine de yok. Mansur Yavaş‘a mail attım, sadece Mansur Yavaş‘ın sekreteri döndü. Özgür Başkana bile mail attım o bile dönmedi. Benim ne yapmam gerekiyor, yani benim sesimi kim duyacak, ben 30 senelik emeğimi buraya harcadım. CHP’de zafer sarhoşluğun var, ben bunu istemiyorum. Artık benim dayanacak gücüm yok. Evde huzursuzluk her gün büyüyor. Ben bir tane yuva yapacağım. Ben meyhane açmıyorum, ticarethane açmıyorum sadece yuva yapacağız. Başka söyleyecek kelimeler bulamıyorum artık. Yani dayanacak gücüm sıfır ve bir gün ben buraya binayı yapamazsam, buradan bir gün benim cenazem çıkar. Bunu tehdit amaçlı söylemiyorum, artık kalp ağrım var ve sancı yapıyor. Her gün kalp ağrım var artık, dayanacak gücüm yok.”

HABER VİDEOLARI

Yaz sıcaklarının vazgeçilmezi karpuz ve kavunda hasat sürerken, vatandaşların

Aydın’ın Buharkent ilçesine bağlı Savcıllı Mahallesi’nde sezonun

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Kardeşköy Mahallesi’nde faaliyet

Özgür Özel ve 90 milletvekilinin CHP’den ayrılarak Yeni Parti’yi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Aydın İl Temsilciliği tarafından Efeler

Yaz aylarında hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte sürücüler için

Aydın’da yaklaşık 20 yıldır mobilya sektöründe faaliyet gösteren

GOP Kuruyemiş İşletme Sahibi Ümmet Akın, Germencik Organik üretim tesislerinde

Kuşadası’nda hizmet veren Yenipazar Pidecisi tarafından hazırlanan kısa film

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonuna ait Didim Eğitim ve Dinlenme

CHP Aydın İl Başkanlığı'nda görev değişimi tartışmaları yeni bir boyut kazandı.

Muharrem ayının gelmesiyle birlikte aşure hazırlıkları hız kazanırken, Aydın'ın

Germencik Organik Pazarı'nın kuruluşu GOP Kuruyemiş, düğün, nişan ve

Aydın Elektrik, Elektronik ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Muhsin İnce, yaz

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler

Aydın’ın Efeler ilçesinde 3 şube ile İncirliova ve Nazilli’de hizmet

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tatil planları yeniden gündeme geldi. Ancak

Trafik güvenliğini artırmayı amaçlayan kanun teklifi, aday sürücüler

Yaz aylarında etkisini artıran aşırı sıcaklar, araç içinde unutulan

Aydın'da yaz mevsimiyle birlikte etkisini artıran kavurucu sıcaklar, sadece günlük

Yaz aylarında serinlemek için sıkça tercih edilen buzlu içecekler,

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Aydın İl Temsilcisi Umut Özcan,

Son dönemde gerileyen altın fiyatları, hem yatırımcıların hem de düğün

Aydın’da yarım asrı aşan tecrübesiyle hizmet veren Bakış Ev Mobilya, Efeler’de

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi

Aydın'ın Efeler ilçesinde, depozitolu ambalajların geri dönüşümünü

Son yıllarda hızla yayılan ve "zayıflama iğnesi" olarak bilinen ilaçlar,

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Biyokimya Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Mesudiye Mahallesi'nde Muharrem Ayı

Aydın'ın Efeler ilçesinde, Yağcılar İçi'nde bulunan Vardar İş

Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte gelin adaylarını tatlı bir telaş sararken,

Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte gelinler kadar damatlar da en özel

Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı Cincin Mahallesi ile özdeşleşen,

Aydın'ın Efeler ilçesinde faaliyet gösteren 4Gen Eğitim Kurumları

AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Katılım ve Rozet Takma Töreni'nde

Kulaklık kullanımının özellikle gençler arasında giderek yaygınlaşması,









