Aydın’da cenaze sahiplerinin acısını hafifleten hizmet

11 Eylül 2024, Çarşamba 21:26

     


Aydın Efeler ilçesinde üç yıldır faaliyet gösteren Özel Aydın Cenaze Hizmetleri'nin işletmecisi İbrahim Zabit, verdiği hizmetlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aydın'da doğup büyüyen Zabit, firmanın şehirlerarası ve uluslararası cenaze nakli hizmetlerini başarıyla gerçekleştirdiğini belirtti. Zabit, "Firmamız, Aydın merkezli olarak Ege Bölgesi’nden başlayarak Türkiye’nin tüm şehirlerine ve köylerine, hatta uluslararası olarak cenaze hizmeti sunmaktadır," dedi.

CENAZE NAKLİ HEM KARAYOLUYLA HEM HAVAYOLUYLA

Cenaze nakli hizmetlerinin hem karayolu hem de havayoluyla yapıldığını ifade eden Zabit, "Soğutuculu cenaze nakil araçlarımızla, cenazenizi bulunduğu yerden alıp, defin edileceği noktaya güvenli bir şekilde taşıyoruz. Bu süreçte 7 gün 24 saat boyunca hizmet veriyoruz," diye konuştu.

İHTİYAÇ DUYULAN TÜM MALZEMELER TEK ÇATIDA

Özel Aydın Cenaze Hizmetleri'nin, 2020 model ve üzeri soğutuculu, yalıtımlı özel tabutlu araçlarla Türkiye'nin her yerine cenaze nakli gerçekleştirdiğini söyleyen Zabit, "Cenaze sürecinde ihtiyaç duyulabilecek kefen takımları, tahta takımları gibi tüm malzemeleri de temin ediyoruz," dedi.

NEDEN ÖZEL CENAZE HİZMETLERİ?

Zabit, neden özel cenaze hizmetlerinin tercih edilmesi gerektiğini şu sözlerle açıkladı: "Hayatta her şeyin bir özeli, her hizmetin daha iyisi ve profesyoneli varken, cenaze hizmetlerinin de neden daha özel, daha profesyonel bir şekilde sunulmasın dedik. Bu anlayışla, Özel Aydın Cenaze Hizmetleri’ni kurduk."

"EN ACILI ANINIZDA YANINIZDAYIZ"

Cenaze yakınlarının en acılı anlarında tüm süreçleri kendilerinin yönettiğini belirten Zabit, "Cenaze yakınlarımızın en acılı anında sadece bize ulaşmaları yeterli oluyor. Bu süreçte, tüm evrak işlemlerini, cenaze yıkama organizasyonunu, defin sürecini ve nakil işlemlerini biz yönetiyoruz," ifadelerini kullandı.

KURUMSAL FİRMALARIN ÖNEMİ

Ayrıca, kurumsal firmaların tercih edilmesinin önemine dikkat çeken Zabit, "Bu tür işlemlerde kurumsal firmaların tercih edilmesi gerektiğini vurgulamak isterim. Bu tercihler, tekrarı olmayan tek seferlik tercihlerdir ve güvenilir, tecrübeli firmalarla çalışmak büyük önem taşır," dedi.

VEFAT ÖNCESİNDE VE SONRASINDA DANIŞMANLIK DESTEĞİ

Özel Aydın Cenaze Hizmetleri olarak, vatandaşlara yalnızca vefat anında değil, vefat öncesinde, yoğun bakım sürecinde de destek sunduklarını belirten Zabit, "Her türlü konuda danışmanlık yapmaktan memnuniyet duyarız," diyerek sözlerini tamamladı. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler