Koçarlı’da hizmet ayağınıza geliyor... Duyan arıyor

14 Eylül 2024, Cumartesi 19:16

     


Aydın’ın Koçarlı ilçesine bağlı Satılar Köyü’nde yaşayan Özer Aydın, 1992 yılından bu yana madeni yağ değişimi hizmeti sunuyor. Aydın, yıllar içerisinde işini büyüterek birçok hizmet sunan bir esnaf haline geldi. 2023 yılında açtığı yeni dükkanıyla birlikte, müşterilerine sunduğu hizmet yelpazesini genişletti.

Özer Aydın, iş hayatına başlamasında en büyük etkenin amcası Salih Aydın olduğunu belirtti. Aydın, “Sağ olsun bana en büyük destek veren amcamdı. Gel dedi, bu işi beraber yapalım. Dükkanı açtık ve zamanla ben devraldım” dedi.

İş hayatına atılmadan önce çıraklık dönemine de değinen Aydın, “İlkokuldan mezun olduktan sonra Koçarlı Sanayi'ye çırak olarak girdim. 2 yıl boyunca oto tamirinde çalıştım. Otomobil ortamını sevdim ve 1992 yılında kendi işimi kurdum” diye ekledi.

Aydın, yıllar boyunca işini geliştirdiğini ve özellikle 2020-2021 yıllarında lastik hizmeti de vermeye başladığını söyledi. "2023'te yeni dükkanımı açarak madeni yağ değişimi, lastik, akü ve yıkama hizmetleri sunmaya başladım. Bu genişlemeyle daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefledim" ifadelerini kullandı.

Aydın, özellikle köylerdeki müşteriler için mobil servis hizmeti sunmaya başladıklarını belirtti. "Uzak köylerde yaşayan traktör sahipleri için servis aracımızla köylere gidiyoruz. İçine makineleri ve yağlarımızı koyarak, her hafta köylere hizmet götürüyoruz" dedi. Bu hizmetin özellikle yaşlı ve ulaşım zorluğu yaşayan müşteriler için büyük kolaylık sağladığını vurguladı.

Gençlere sanayi sektöründe çalışma tavsiyesinde bulunan Aydın, "Okumak güzel, ama sanayi sektöründe de elemana ihtiyaç var. Çırak ve kalfa yetiştirmekte zorlanıyoruz. Gençlerin bu alana yönelmelerini öneriyorum" dedi.

Özer Aydın, 7/24 mobil servis aracıyla rot balans, yağ değişimi, lastik bakımı ve klima gazı gibi birçok hizmeti müşterilerine sunuyor. Aydın, “Arabasıyla köyde yaşayan vatandaşlarımız yorulmasın diye biz onların ayağına hizmet götürüyoruz” dedi. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler