SON DAKİKA

Hayırsever çiftten ADÜ'ye anlamlı bağış

16 Ekim 2019, Çarşamba 12:15

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine bağışta bulunan hayırsever çift Mehmet Zorkol ve Şazan Zorkol, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

“ADÜ AİLESİ SİZLERLE BÜYÜYOR”

Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, göstermiş oldukları örnek davranış için Zorkol çiftine teşekkür ve minnet duygularını ifade ederek, “Üniversitemiz Hastanesine yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederim. Aydın, ilçeleri ve çevre illerden birçok hastaya hizmet veren Hastanemize yapmış olduğunuz katkı ile hastalarımızın tedavi imkanlarını güçlendirdiniz Vatandaşlarımızın bu duyarlı ve hassas davranışları ile ADÜ ailesi güçlenerek büyüyor” dedi.

Mehmet ve Şazan Zorkol çifti; paylaşarak hayatın güzelleştiğini, hastaların tedavilerine bir nebze de olsa katkı sağlayacakları için memnuniyet duyduklarını ifade ettiler ve bağışlarının Aydın’daki duyarlı insanları teşvik etmesi temennisinde bulundular.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Mehmet ve Şazan Zorkol çiftine teşekkür belgesi verdi.

ADLARINA ODA TEFRİŞİ YAPILDI

Anlamlı davranışlarından dolayı Gastroenteroloji ve Ortopedi Servislerinde adlarına oda tefrişi yapılan hayırsever çifte Uygulama ve Araştırma Hastanesi yönetimi tarafından da plaket verildi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler