/>

SON DAKİKA

"Çine için sekreter de olurum"

16 Ekim 2020, Cuma 16:58

     


Aydınlı Eski Devlet Bakanı ve TBMM Eski Başkanvekili Dr. Yüksel Yalova, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i ziyaret etti. Yalova, Çine için gerçekleştirilecek olan projelere katkı sunmaktan onur ve mutluluk duyacağını ifade ederken, "Çine için sekreter de olurum" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Devlet Eski Bakanı ve TBMM Eski Başkanvekili Dr. Yüksel Yalova Çine'de bir dizi mezarlık ziyaretlerinin ardından arkadaşı Erden Kaya ile birlikte Çine Belediye Başkanı Enver Dinçer'i ziyaret etti. Karpuzlu doğumlu ve aslen Çineli olduğunu ifade eden Yalova Çine'nin gelişimi için gerekli her türlü projeye katkı sunmaktan onur ve mutluluk duyacağını ifade etti. Eski Devlet Bakanı Yalova, Başkan Dinçer'i ilçe ekonomisine katkı sunacak projelerde yardımcı olabileceğini düşündüğü bazı proje uzmanları ve Çevre Şehircilik Bakanlığında görevli bazı yetkililerini Başkan Dinçer ile görüşmelerini sağladı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Yüksel Yalova'nın ziyaretinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, "İlçe ekonomimize katkı sunabilecek bir takım projeler içerisindeyiz. Bu konuda bize katkı sunmak için gayret eden eski Bakanımız saygıdeğer büyüğümüz Yüksel Yalova'ya yardımlarından dolayı çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

YALOVA'DAN TELEFON TRAFİĞİ

"Çine için belediyenin sekreteri de olurum" diyen Yalova, "Çine benim memleketim, ara da gelir havasını solur hasret gideririm. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer şuan duyurmak istemedikleri bir kaç projeden bahsetti. Bu konuda yardımcı olabilecek kişiler ile görüşmesini sağladım. İnşallah akla gelen güzel projeler hayat bulur" diye konuştu.

"AYDIN AKILLI ŞEHİR OLMALI"

Aydınlı Eski Devlet Bakanı ve TBMM Eski Başkanvekili Dr. Yüksel Yalova, ayrıca dünya üzerinde akıllı şehir projesinin her yerde uygulanmaya başlandığını ve verimli olduğunu belirterek, "Aydın'da acilen akıllı şehirler projesi hayata geçirilmeli. Akıllı şehir projesi şehrin yüzde 33 istihdamını artıran bir proje. Bu konuda ben bilgilerimi paylaşmaya hazırım" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler