Yeni İz Derneği Genel Kurulu gerçekleştirildi

19 Temmuz 2024, Cuma 23:32
Son güncelleme: 20 Temmuz 2024, Cumartesi 21:20

     


Aydın’da birçok kişiye yardım eli uzatarak büyük işlere imza atan Yeni İz Derneği, Efeler Kalfaköy Mahallesi’nde bir restoranda gerçekleştirilen genel kurul toplantısıyla geleceğe yönelik yeni adımlar attı.

 

 

 

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından divan kurulu belirlenerek tek liste ile yapılan başkanlık seçimi gerçekleştirildi. Yeni İz Derneği’nin başkanlığına devam eden Perihan Yıldırım ve ekibi, katılımcılar tarafından büyük alkış aldı. Yardıma muhtaç birçok kişiye umut olan dernek, çalışmalarına aralıksız devam edeceğinin sözünü verdi.

 

 

 

Genel kurulda konuşan Başkan Yıldırım, şunları söyledi:

“Yeni İz Derneği olarak kurulduğumuzdan bu yana devletimize ve milletimize hizmet vermeye devam ettik elimizden geldiğince. Hatta ben yönetim kurulu arkadaşlarıma hep şunu söylüyorum, bilindik bir cümle vardır ya, bütün inançsızlıklara, umutsuzluklara, vefasızlıklara rağmen Yeni İz Derneği gittikçe büyüdü. Şu anda Aydın'da tespit edilmiş 29 bin kişiye iz bırakmış bir derneğiz.

 

 

 

Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak anılıyoruz biz. Çünkü büyük yangınlar ve büyük depremler geçirdik. Dolayısıyla sadece sosyal yardımlaşma yapıyormuşuz gibi görünüyor ama isminden de kaynaklı olarak amacımız insanların hayatında iz bırakmak. Gerek dayak yemiş bir annenin hukuki danışmanlığını yapmak, istismara uğramış bir çocuğun psikolojik danışmanlığını yapmak, kendi evinde kendi temizliğini yapamayan, odununu yakamayan annelerimizin, yaşlılarımızın hizmetlerini yerine getirmek.

 

 

Toplumda var olmaya çalışan kadınlarımızı erkeklerle eşdeğer hale getirip daha güçlü pozisyonlarda görebilmek umuduyla çalışıyoruz. Bundan sonra da seçilen yeni yönetimle birlikte hedeflerimiz doğrultusunda aynı şekilde hareket etmeye devam edeceğiz. Çok konuşamadığım için sözlerime son veriyorum. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız. Yerinize değer katan herkese sonsuz teşekkürler. Çünkü siz bir çocuğun, bir annenin, bir kadının, bir yaşlının ya da çocuğuna bakamayan bir babanın umudu oldunuz. Allah sizden razı olsun.”

 

 

 

Toplantıda, derneğe yardımları ve katkılarından dolayı Denge Grup başta olmak üzere birçok kişiye teşekkür belgesi verildi. Genel kurul, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

 

 

 

 

 

 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler