SON DAKİKA

Çine'de tarihi yıkım

19 Ağustos 2019, Pazartesi 12:07

     


Çine'de ypaılacak olan yeni Hükumet Konağı çalışmalarına resmen başlandı. Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Tescil ve Denetleme Amirlik binası yapılacak olan hükümet konağı için yıkıldı.

Çine'ye TOKİ tarafından yapılacak olan, içerisinde Kaymakamlık, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Adliye Sarayı'nın yer alacağı yeni Çine Hükümet Konağı'nın inşaatı ile çevre düzenleme işi ihale sözleşmesi imzalanmasının ardından inşaat alanında resmen çalışmalara başlandı. Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Tescil ve Denetleme Amirlik binası yapılacak olan hükumet konağı için yıkıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

GENİŞ HİZMET ALANINA SAHİP OLACAK

Yeni Çine Hükümet Konağı'nın 2020 yılı sonuna kadar bitirilmesi beklenirken, zemin kat dahil 4 kattan oluşacak yeni binanın toplamda 7 bin 100 metrekare kapalı alana sahip olacak fakat kapalı alanın 3 bin 200 metrekaresinde Kaymakamlık hizmet verecek. 2 bin 600 metrekaresinde Adliye, bin 230 metrekaresinde ise emniyet mensupları, polis merkezi olarak hizmet verecek. Meydandan 2 ayrı giriş verilen Çine Hükümet Konağı’nda Adliye ve Kaymakamlık'a giriş, meydandan yapılacak. Güneyden de polis merkezine giriş sağlanacak. Ayrıca bir adet 80 kişilik konferans salonu da bulunacağı belirtildi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler