Aydın’da dekorasyon denince ilk akla gelen: İremnaz Mimarlık

20 Mayıs 2024, Pazartesi 00:40

     


Aydınlı genç mimar İrem Naz Özkaya Çeri, farklı konseptte açtığı mimarlık ofise ile Aydınlıların hayatında iz bırakıyor.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan İremnaz Mimarlık ofisi, dekorasyona dair her şeyi bünyesinde bulunduruyor. Aydınlatmadan, parkeye kadar bütün kategoride hizmet veren ve tasarımları da kendisi gerçekleştiren mimar İremnaz Aydınlılara en önemli şey olan zamandan tasarruf sağlıyor. Üç yıl farklı şirketlerde çalıştıktan sonra kendi ofisini açmaya kara veren mimar İremnaz, “2023 yılında kendi ofisim olan İremnaz Mimarlığı Aydın’da kurdum.

 

Ofisimde müşterimiz içeri girdiği andan itibaren istekleri doğrultusunda bir tasarım ve çalışmaya yapmaya başlıyoruz. Yapmış olduğumuz bu tasarımlar sonucunda bitirmiş olduğumuz tasarımı tek tek numuneleri ile birlikte ürün seçimlerini de bu alanda yapıp duvar çıtalaması yapacaksak, bir aksesuar koyacaksak, ev ile alakalı mekanları ile alakalı tüm ihtiyaçlarını burada karşılayıp tamamen müşterilerin ihtiyaçları karşılanacak şekilde bu alanda uğurluyoruz” dedi.

 

"AYDIN'DA OLMAYAN BİR STİL"

Aydın’da olamayan bir konseptte hizmet vermeye başladığını aktaran mimar İremnaz, “ Ofisimizde bir çok farklı ürün grubunu bir arada bulunduruyoruz. Aslında biraz daha burayı düşündüğünüzde Aydın’da çok olmayan bir stil. Müşteriler hem mimarlık hizmetlerini alıyorlar hem de aynı zamanda ofisimizin bünyesinde bulunan kendi tasarımlarımız olan aydınlatma grupları, tablolar, aksesuarlar, duvar çıtaları, parkelerden ve envayi çeşit tüm mekanlarınız için gerekli ihtiyaçların sağlayacak numuneleri kumaşları, perdeleri seçimlerini yapıp doğru eşleştirmeler ve doğru meçlerle birlikte tasarımınıza birebir uyacak malzemeleri bu mekanda tamamlayıp çıktığınız bir mekan haline geliyor. Bu sayede müşterilerimiz değerli olan vakitlerini bir başka yere giderek zaman kaybetmeden tek bir noktada ve en doğru şekilde tasarımlarını tamamlayarak bu alandan çıkmış oluyor. Şık ve estetiği bir alanında uzman ekiplerimizle çalıştığımız için de deneyimli ve uzman kadromuzla projeleri doğru ve en kısa sürede teslim etmiş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

"MİMARLIK SEKTÖRÜ DERYA DENİZ"

Mimarlık mesleğini tercih edecek gençlere tavsiyelerde bulunan İremnaz Özkaya Çeri “Mimarlık sektörü ve inşaat sektörü aslında bir çok farklı alanda ve bir çok farklı işlevlerde çalışabilir. Bazı kesimlerde mimar olacağım ama işsiz kalır mıyım en neşesi veya maaşın yeterli olup olmayacağı endişesi yaşanmakta. Aslında mimarlık tamamen kişinin kendini geliştirmesi ile alakalıdır. Kişinin hangi alanda mutlu olduğunu keşfetmesi gerekiyor. Kendimden örnek vermem gerekirse mimarlık okurken kendimi iç tasarımda ve insanlarla diyalog halindeyken daha mutlu olduğumu hissettim ve bu doğrultuda iç mimarlık bölümünde daha çok hizmet vermeye devam ettim. Bir mimar çok iyi bir grafik tasarımcısıdır, bir mimar isterse çok iyi bir reklamcı olabilir, logo tasarımı yapabilen çok iyi bir yazılımcı olabilir, mimarlık dediğimiz söktü aslında derya deniz bir sektör hangi alanda olmak istediğiniz karar verip hedefinize ulaştığınızda başarılı oluyorsunuz” şeklinde konuştu. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler