SON DAKİKA

"Hırsızsın Çerçioğlu"

24 Aralık 2020, Perşembe 13:36

     


tvDEN ekranlarında hafta içi her gün izleyiciyle buluşan Emin Aydın’la Günaydın programında Gazeteci Emin Aydın, “500 bin liraya satın alınabilecek olan araç, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından üç yıllığına 3 milyon liraya kiralanıyor. Aydınlının 2 buçuk milyon lirası çalınıyor. Bu hırsızlıkla ilgili Çerçioğlu hiçbir şey söylemiyorsa, bence o da hırsız” dedi.

Gazeteci Emin Aydın’ın sunduğu Emin Aydın’la Günaydın programında Aydın, “Ortalama 400-500 bin liraya satın alınabilecek araçlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından üç yıllığına 3 milyon liraya kiralanıyor. Yani Aydınlının 2 milyon 500 bin lirası çalınıyor. Eğer bu hırsızlıkla ilgili Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hiçbir şey söylemiyorsa bence o da hırsız. Sessiz kaldığı için o da hırsızlığa ortak” dedi.

“AYDINLININ PARASINI SOYDURMAK İÇİN Mİ O KOLTUĞA OTURDUN?”

Aydın, “Aydın’ın, Aydınlının paralarının çalındığının sadece araç ihaleleriyle kalmadığını düşünüyorum. 30 araç var, bunların hepsini 15 milyon liraya satın alabiliyorsunuz. Hatta 12 milyon lira. 12 milyon liraya satın alınabilecek olan araçlar 90 milyon liraya kiralanıyor. Bu hangi akla hizmet? Kendi şirketinde bunu yapar mısın Çerçioğlu? Kendi şirketinde buna izin verir misin? Bu hırsızlık değil de, soygun değil de nedir? Sen Aydın halkının paralarını soydurmak için mi o koltuğa oturdun? Böyle dediğimizde de bize bozuluyorlar. Kusura bakmayın, bunları söylemek zorundayız. Bizim de soru sorma hakkımızı kullanarak Aydın halkı adına üstlendiğimiz kamudaki bu durumları denetleme görevimiz var” diye konuştu. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler