/>

SON DAKİKA

İzelmak Ailesi yeni yıl yemeğinde buluştu

26 Aralık 2022, Pazartesi 13:07

     


Aydın’ın Efeler İlçesinde 1998 yılından bu yana hizmet vermekte olan İzelmak Makina A.Ş. yönetimi, yeni yıl öncesi personeli ile geleneksel yeni yıl yemeğinde buluştu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Benimsediği müşteri memnuniyeti öncelikli vizyon ile kurulduğu günden bu yana giderek büyüyen, 170 personeli ile Aydın için önemli iş sahası oluşturan İzelmak Makina A.Ş., bir restoranda personeli ve aileleri için yeni yıl yemeği düzenledi. Canlı müzik eşliğinde başlayan gece, Yönetim Kurulu Başkan Asistanı Rabia Altındağ’ın gelen konukları selamlaması ve yeni yıl dileklerini sunmasının ardından, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gün, Satış Pazarlama Müdürü Gökhan Soyçelik ve Finans ve Mali İşler Müdürü Hülya Erdem’in yaptığı konuşmalarla devam etti.

Yeni yıla girerken yeni başarılara imza atmak istediklerini belirten Yönetim Kurulu Başkan Asistanı Rabia Altındağ, “Bu gece ile birlikte yeni başlangıçlara zemin hazırlamak ve tüm enerjimizi toplayıp yeni yıla güzel bir giriş yapmak için bu gece birlikte ve buradayız” ifadelerini kullanarak sözü Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gün’e bıraktı.

"2023 YILINDA İHRACATA YÖNELİK YİNE BAŞARILI BİR YIL GEÇİRİLMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM"

İzelmak Makina A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gün, "Bu geceyi düzenleyen, emeği geçen herkese teşekkür ederim. 2023 yılında ihracata yönelik yine başarılı bir yıl geçirilmesini temenni ediyorum. Ülkemizi yurt dışı pazarlarında temsil etmekten onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

“2023 YILI HEPİMİZ İÇİN YENİ BİR DÖNEM OLACAK”

İzelmak Makina A.Ş Satış Pazarlama Müdürü Gökhan Soyçelik, “İzelmak Makina 90'lı yıllarda küçük bir atölyede memleketimizin ihtiyacı olan tarımsal makineleşmeye katkıda bulunmak için kurulmuştur. Bir milletin sahip olduğu değerler ne kadar yüce olursa olsun hatta yetişkin nesiller bu değerlere ne kadar bağlı bulunurlarsa bulunsunlar eğer bağımsız bir ekonomi yok ise fabrikaları yok ise çiftçileri yok ise geleceğini teminat altına alamaz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün genç Cumhuriyeti kurduktan sonra her fabrika bir kaledir sözü çok önemlidir. İzelmak ülkemiz için bir kale olmuştur. Bugün fabrikamızda hep birlikte ürettiğimiz her bir makine ülkemizin refahı, geleceği ve mutluluğu için konulmuş birer kilometre taşıdır. İzelmak ailesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu biliyoruz. Bu sorumluluk doğrultusunda kısa vadeli 2023 yılı hedefimiz Türkiye'nin yeşile boyanmamış tek bir elini bile bırakmamaktır. Uzun vadede ise ürettiği ileri teknoloji makineleri ile sektöre yön veren bir İzelmak makina A.Ş. yaratmaktır. Her başarı güçlü bir ekip çalışmasını sonucudur. Ortak tutkumuz an İzelmak makinada işinin ehli bir ekiple çalışmak benim için bir gurur kaynağıdır. Bugüne karar gösterdiğiniz çabalar için siz ve ailelerinize teşekkür ederim. Esas çabamız bundan sonrası içindir. 2023 yılı hepimiz için yeni bir dönem olacak. Bütün ekibimizle İbrahim Bey'in önderliğinde yılmadan çalışacağız. Harika işler yapabilmenin tek yolu işini sevmektir. İşimizi seviyoruz ve harika işler yapacağız” şeklinde konuştu.

“BÜYÜK İŞLERE İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Izelmak Makina Anonim Şirketi Mali İşler ve Finans Müdürü Hülya Erdem, "Sağlıkla, hayırlısıyla 2022 yılını tamamlamış bulunmaktayız. Bu geçen yıllar zarfında hep beraber birçok şey yaptık. Her şeyden önce insan sağlığı ve iş güvenliği dedik. Fabrikamızın içindeki iş güvenliğimizi arttırdık. İşimizi ve ekibimizi büyüterek ciromuzu genişlettik. Aktiflerimizi de büyüttük. Aktiflerimizle beraber de duran varlıklarımızı da büyüttük. Müşteri portföyünü de büyüterek bununla beraber çalışan sayımızı da arttırarak daha da büyüdük. İsmimizi her yere duyurmaya çalıştık. Markamızı büyüttük. Yazılım, donanım ve altyapımızı büyüttük. Sayamadığım birçok işe başarıyla imza attık. Bu başarılara hep beraber imza attık. Daha yolumuz çok, yapacağımız çok büyük işlerimiz var. Türkiye’mize aynı zamanda Aydın'a İzelmak Anonim Şirketi olarak katma değer yaratacak, daha büyük işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bunları da hep beraber yapacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardın İzelmak Makina A.Ş.’in çalışanları için hazırladığı çekiliş gerçekleşirken personel çeşitli hediyelerle buluştu. Gecede İzelmak Makina A.Ş. ailesi doyasıya eğlendi. (HAZEL BAYIK) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler