SON DAKİKA

İYİ Partili belediyeye MHP bayrağı

27 Ekim 2020, Salı 15:50

     


İYİ Parti'li belediye olan Nazilli Belediyesi'ne belediye personeli tarafından MHP bayrağı asıldı. 29 Ekim dolayısıyla Türk Bayrağı asmak isteyen Sosyal İşler Müdürlüğü'ndeki iki personelin yanlışlıkla üç hilalin olduğu MHP bayrağının asıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, kapsamlı soruşturmanın başlatıldığını belirtti.

Geçtiğimiz seçimlerde MHP'den İYİ Parti'ye geçen Nazilli Belediyesi'nde beklenmedik bir olay yaşandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle belediye hizmet binasına Türk Bayrağı asmak isteyen Sosyal İşler Müdürlüğündeki iki personel iddiaya göre depodaki Türk Bayrağı ile MHP'nin sembolü olan üç hilalli bayrağı karıştırdı ve Türk Bayrağı yerine MHP bayrağını astı. Olayı fark ettikten sonra hemen toplanan bayrak vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

Olayın ardından personellere ilişkin soruşturmanın başlatıldığını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Nazilli Belediye binamızdan gün içerisinde asılan siyasi parti bayrağına ilişkin kapsamlı soruşturma başlatılmıştır. Durum fark edildiği aynı dakika içerisinde düzeltilmiş olup, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız dolayısıyla şanlı Türk Bayrağımız belediye binamıza asılmıştır. Nazilli halkının tamamını temsil eden hizmet binamıza siyasi parti bayrağı asılması kabul edilebilir bir durum olmadığı gibi sorumlularla ilgili en sert yaptırım uygulanacaktır" dedi. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler